maandag 8 april 2019

Starburst kaart

Op het blog van De Egel vragen ze deze keer een starburst kaart. Met de duidelijke beschrijving die Erica er bij plaatste is het niet moeilijk om er zelf een te maken.


Ik koos 3 verschillende papiertjes in blauw uit het stripes & dots blok van de Action. Deze plakte ik op donkergrijs papier. Ook een donkergrijze cirkel met daarop een witte. Op deze cirkel kwam de zwarte labrador. Afgemaakt met muzieknootjes want deze kaart is voor een van de begeleiders van onze Italië-reis. Hij is vrijwillig iedere woensdag bij de repetities aanwezig en gaat nu met ons mee op reis. De maandag na onze reis wordt hij 70 en dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als cadeau krijgt hij een paraplu met muzieknoten er op. Kan hij mooi gebruiken als hij in de regen zijn zwarte labrador moet uitlaten.

Nog 3 nachtjes slapen en dan begint de grote reis. Spannend!!

10 opmerkingen:

 1. Leuke kaart met die zwarte labrador. De jarige zal er mee in zijn sas zijn.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief kaartje! Tof effect geeft het met die starburst! Liefs, Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke en vrolijke kaart met het sunburst patroon. Mooi hoe je hem zo persoonlijk hebt gemaakt. Mooi, lief kaartje met de parkietjes, gelijk om ze te kopen. Heel veel succes en plezier op je reis naar Italië.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke kaart!!
  Heel mooi gedaan!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart met persoonlijke noot Henriët ;p
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke en persoonlijke starbustkaarten, mooie kleuren en een schattig hondje, heel veel succes in Italië,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuke kaart! En je hebt hem mooi persoonlijk gemaakt! Leuk met die muzieknootjes. Heel spannend, de reis! Goede voorbereiding gewenst (koffer pakken, afscheid nemen van Dirk etc...)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze kaart ziet er echt wel geweldig leuk uit.
  Tof gemaakt.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave, persoonlijke starburstkaart is dit! Origineel hoor. Nu nog maar één nachtje slapen... alvast een goede reis en heel veel plezier in Italië!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie en toepasselijke kaart. Hij is echt super met de zwarte labrador erop. leuk model he om te maken. Dank je wel voor het meedoen met de uitdaging van de Egel. Groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen