donderdag 25 april 2019

Marianne Design - Challenge 224

Vandaag is Jolanda aan de beurt om het onderwerp voor de challenge te bedenken. Ze wil graag een kaart zien in zwart-wit met een vintage plaatje. Geen gemakkelijke opgave voor mij maar het is me wel gelukt. Zo zie je maar dat de challenges voor het Design Team soms ook een echte uitdaging zijn.


Het plaatje heb ik gevonden op internet en zelf met de printer uitgeprint. Deze op een rechthoek van dp geplakt en daar het bovenste randje van afgescheurd. Achter het plaatje een strook met hartjes en een doily. De tekst vond ik wel passen bij dit kaartje.

Gebruikte materialen:
PK9149 - Pretty Papers Bloc Do what you want
CR1356 - Flower set Fancy
LR0185 - Snowflake
CS1006: Verjaardagsgedichtjes

Laten jullie je ook weer uitdagen? Jullie hebben weer 2 weken de tijd om mee te doen aan deze challenge op het Marianne Design Challenge Blog.

6 opmerkingen:

 1. Prachtig, helemaal zwart wit! Heel stijlvol, tof gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toppie kaartje geworden vond het ook een moeilijk onderwerp.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart heb je gemaakt Henriet. Al is dit buiten je vomfortzaone. Prima geslaagd het is best lastig vooral omdat er ook nog een kleurencombi aan vast zit.... maar het is goed geslaagd. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een moeilijke opdracht, maar het is je goed gelukt, het is een leuke kaart geworden!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lief kaartje met een superleuke tekst. Ik vond de opdracht ook een uitdaging maar zo verrassend om te zien wat iedereen heeft gemaakt, leuk,
  groetjes van Aniet

  BeantwoordenVerwijderen