donderdag 28 juni 2018

Marianne Design - Challenge 205

Voor deze challenge van Marianne Design mocht ik het onderwerp bedenken: maak een kaart voor een huwelijksjubileum (bijvoorbeedl 25 jaar getrouwd. Meer of minder mag). Dit onderwerp kwam niet helemaal uit de lucht vallen omdat manlief en ik begin deze maand 25 jaar getrouwd waren.
We zijn de zondag ervoor alleen uit eten geweest met vrienden (hij was getuige van manlief) en verder hebben we er niets aan gedaan. Dat doen we in de zomervakantie: dan gaan we 4,5 week met onze kinderen naar Amerika!

Maar nu de kaart die ik voor deze challenge heb gemaakt:


 Zoals jullie kunnen zien ben ik heerlijk aan het kliederen geweest met Ditress Oxide. Tijdens de workshop bij Monique ben ik daar toch wel enthousiast over geworden en heb nu mijn eerste 6 kleurtjes aangeschaft.

Ik ben eerst begonnen met stempelen. De patroontjes van de nieuwe texture stamps her en der op papier gestempeld met Stazon inkt. Daarna aan het kliederen gegaan met de oxides tot ik tevreden was. Een gedeelte van mijn creatie afgesneden en gemat op donkerblauw papier. Uit hetzelfde donkerblauw heb ik het woord gefeliciteerd gestanst en met goud de dunnere letters er op gemaakt. Op het randje van het blauw de vogeltjes geplakt. Ze symboliseren ons gezin. Tenslotte nog de tekst gestempeld. Ik vind hem echt mooi geworden! (een keer lekker snakken mag toch wel??)

 Doen jullie ook weer gezellig mee? Het is iedere keer weer leuk om te zien wat jullie allemaal maken. En deze keer vind ik het nog leuker omdat het de eerste keer is dat ik het onderwerp voor de challenge mocht bedenken.

Gebruikte materialen:
MM1622: Texture stamps
KJ1721: Gefeliciteerd (stans + stempeltjes)
LR0290:Birds on a wire
CA3121: Glitter papier - goud
Distress Oxide

7 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart Henriet. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt vandaag weer 2 leuke kaartjes laten zien en ik heb weer goede ideeën opgedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke challenge heb je bedacht Henriët en leuke kaart heb je gemaakt. Alsnog gefeliciteerd met jullie jubilieum en veel plezier in Amerika binnenkort. Ik had toevallig net een kaart gemaakt voor de trouwdag van mijn ouders, dus ik doe gezellig mee met de challenge.

    Groetjes,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Twee kaartjes op één dag je hebt het nog druk geha Henrïet! Maar wat een mega leuk vooruitzicht met je gezin naar America!wat zul je daar een zin in hebben zeg! Nog van harte Gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk! Stiekem een beetje jaloers op je workshop bij Monique, hoop dat ik ook nog eens samen met haar ga kliederen, hihi Je kan trots zijn op je kaartje voor de nieuwe challenge, ziet er prachtig uit!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk dat je de challenge mocht kiezen, je hebt een prachtige kaart gemaakt, ik vind die vogeltjes er zo leuk bij, is snakken ergens trots op zijn? ik heb er nog nooit van gehoord
    Ansx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooie kaart is het geworden
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk gedaan! Distress Oxides werken heel verslavend! :-)
    groetjes,
    Syl

    BeantwoordenVerwijderen