maandag 4 juni 2018

25 jaar getrouwd

Vandaag een bijzondere dag in huize Bulthuis: manlief en ik zijn vandaag 25 jaar getrouwd!
Niet dat we er veel aan gedaan hebben hoor......gisteravond uit eten geweest met vrienden die ook onze getuige waren 25 jaar geleden, straks nog wat familie op de koffie en dat is voor vandaag genoeg. Van de zomer gaan we met de kids naar Amerika ter ere van deze dag!

Ik maakte vandaag een kaartje voor de Liftchallenge. Daar is het de bedoeling dat je de getoonde kaart gaat liften. Dit is wat ik er van heb gemaakt:


Wit papier door een embossingfolder met hartjes gehaald. Hieruit een rechthoek gestanst en dit gemat op rood. Links een zilveren strik met hartjes en in het midden 25 uit donker rood gestanst en de tekst er bij gestempeld. Aan de onderkant 2 tortelduifjes met een zilveren hartje.

Deze kaart maakte ik niet voor onszelf maar voor kennissen die ook 25 jaar getrouwd zijn vandaag. De moeder van die bruid woonde 25 jaar geleden een paar huizen bij ons vandaan. En toen wij van ons huis naar de nabijgelegen school liepen waar ik toen werkte kwam het andere bruidspaar ook net naar buiten. We wisten van elkaar niet dat we die dag gingen trouwen. Helaas zijn er geen foto's gemaakt van die ontmoeting op straat.
Hieronder wel een paar foto's van 25 jaar geleden. Het was toen een hele warme en zonnige dag.


Dit was het voor vandaag. Donderdag ben ik er weer met een kerstkaart.

10 opmerkingen:

 1. Wat was dat leuk geweest als er toen mobieltjes waren geweest. Dan had iemand dat zeker gefilmd. Ontzettend grappig verhaal!
  En natuurlijk voor jou en Dirk een dikke felicitatie met jullie zilveren huwelijk! Leuk idee om uit eten te gaan met de getuigen van toen. En je kaart is super zeg!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk Henriet. Wat leuk dat we de foto's mogen zien van jullie trouwdag....altijd weer speciaal.
  Je hebt een prachtige kaart gemaakt.....heel leuk met de vogeltjes.....een mooi geheel.
  Groetjes en geniet van deze mooie avond.
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart heb je gemaakt voor het andere stel, jullie ook van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, fijn als je dat samen gezond kan vieren, wens jullie nog 25 jaar erbij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartelijk Gefeliciteerd met jullie 25 jarig Huwelijk. Ik hoop dat er voor jullie samen nog veel gelukkige jaren bijkomen. Prachtige kaart heb je gemaakt voor het andere bruidspaar, met een leuk verhaal.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd,mooie foto's en een leuk verhaal. Super dat jullie naar Amerika gaan en wat heb je een leuke kaart gemaakt met de vogeltjes,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Heel leuke kaart voor de net als jullie 25 jaar getrouwden, grappig en toevallig! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge, Henriët.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met jullie 25 jarig huwelijk. Wat ontzettend leuk dat jullie naar Amerika gaan.
  Je kaart is heel leuk met de vogeltjes.

  Groetjes,
  Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuke kaart. Nog van harte gefeliciteerd! Wow naar Amerika...

  groetjes,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met jullie 25 jaar! Wat een prachtige kaart leuk met de vogeltjes. Ze zijn multi functioneel. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hilarisch moment lijkt me dat. Grappig!
  Leuke lift heb je gemaakt, Dank je wel voor het meedoen!!

  BeantwoordenVerwijderen