zondag 10 juni 2018

Criss Cross kaart

Vandaag ben ik aan de slag gegaan voor de nieuwste challenge bij De Egel. Daar vragen ze deze keer een criss cross kaart te maken en kant te gebruiken.
Met de duidelijke uitleg die ze er bij geven is het niet moeilijk om de kaart te maken.

Hier zie je de kaart met de binnenkaart er in. Het gebruikte dp is uit een blok van de Action. Ik zag het gisteren toevallig liggen en vond vooral het gebruikte papier met de bloemetjes erg mooi. Gelukkig zitten er ook nog andere mooie papiertjes in hoor. Het is ook zo zonde om een heel blok te kopen voor 2 velletjes papier.
Aan de bovenkant een mooie vlinderrand en op de voorkant een cirkel uit lavendelkleurig papier en daarop een lichtblauwe vlinder.

Hier zie je de binnenkant naast de kaart staan. Hierop het woord gefeliciteerd geplakt. 2x gestanst uit blauw en lavendel. Daaronder nog bloemetjes met een groen takje. In het midden nog ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Heerlijk dat het vandaag niet meer zo warm is. Ik heb heerlijk zitten knutselen met de ramen en deur lekker open. Wordt het in huis ook weer iets frisser.
Morgen naar de tandarts. Heb een ontsteking onder een kies zitten. Ben benieuwd of ik 's avonds naar de repetitie van het orkest kan.......

8 opmerkingen:

 1. Ha die Henriet,
  Ja heerlijk inderdaad. Ik ben wel weer in de schaduw gaan zitten in de tuin. Hier is het boven verwachting gewoon super zonnig. En gek....ik had even geen zin in knutselen. Hoewel het rijk alleen.....spannend boek ;-)
  Jouw criss cross kaart is heel gaaf! Dank je voor het meedoen bij de Egelchallenge.
  EN sterkte bij de tandarts. Ontstekingen zijn nooit grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart in zachte tintjes is het geworden Henriët. Ik vind het een plaatje met die vlinders en het mooie papier.
  Dank je voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Hier is het nog steeds benauwd, ik snák naar wat afkoeling.
  Lieve groetjes Miranda (dt-De Egel)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een elegante kaart is dit geworden, mooi! O jee, jij moet ook al naar de tandarts morgen. Ik ben om drie uur aan de beurt, wortelkanaalbehandeling. Sterkte jij, hopelijk valt het mee en kun je morgenavond gewoon gaan repeteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier was het best nog wel warm, vanaf 11 uur kwam de zon door..maar gelukkig waaide het ook..Leuk model kaart heb je gemaakt, heel mooi papier en chique met 't kantje, succes bij de tandarts morgen,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt er een prachtige kaart van gemaakt Henriet!
  Mooie kleurtjes heb je gebruikt.
  Groetjes en sterkte bij de tandarts,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke criss cross kaart met die prachtige vlinders en rand. Veel sterkte morgen bij de tandarts, hopelijk heb je niet teveel pijn.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super criss cross kaart!! Zoveel mooie details en ook die vlinderrand komt helemaal tot zijn recht.
  Ik hoop dat het een beetje is meegevallen bij de tandarts.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat issie mooi geworden, mooi met die vlinderrand
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen