woensdag 8 maart 2017

Voorjaar

Bij Dutch Card Lovers hebben ze deze keer een foto als inspiratie met de opdracht: maak een frisse, zonnige en vrolijke voorjaarskaart.
Daarvoor heb ik mijn nieuwe stansje van Craft Emotions gebruikt, het sneeuwklokje. Deze kocht ik een paar weken geleden op de beurs in Hardenberg.
Voor de achtergrond stanste ik eerst een cirkel uit een stukje afval-papier en gebruikte deze als sjabloon. Het papier dat onder de sjabloon lag bewerkte ik met blauwe en groene inkt. Op de cirkel die zo ontstond plakte ik het sneeuwklokje. Dit gedeelte matte ik op roze papier en dat weer op wit. Dit geheel plakte ik op een witte, vierkante kaart. Rechts onder nog een klein tekstje gestempeld.

Bij deze kaart hoort voor mijn gevoel gewoon de foto die ik afgelopen zaterdag maakte toen we even heerlijk hebben gewandeld in het voorzichtige voorjaarszonnetje.

Nu mijn spulletjes opruimen en dan richting school. Vanmiddag de hele middag overleggen met collega's omdat we de organisatie gaan omgooien. Er vertrekt een collega en dat betekent dat ik vanaf komende week werk op woensdag, donderdag en vrijdag (ipv maandag, dinsdag en donderdag) in groep 5-6 (was eerst maandag en dinsdag 7-8 en donderdag 5-6).
Een hele verandering die voor iedereen wel even zal moeten wennen.

13 opmerkingen:

 1. Wat mooi Henriet! Heel erg leuk gemaakt met de sneeuwklokje. Het is je goed gelukt een. Om een mooie fris lentekaartje te maken. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart Henriet!
  Ziet er lekker fris en vrolijk uit!
  Groetjes en succes op school met de veranderingen,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vind ik dit een geweldige stans! Zo leuk zijn jouw sneeuwklokjes, echt! Je hebt ook een mooi achtergrondje voor ze gemaakt. Oei, veel veranderingen op school. Dat wordt wennen. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi en lief kaartje. Die toffe stans en de zachte kleuren, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie lentekaartje Henriët,
  wat is de stans mooi en ook je achtergrond is mooi gemaakt..
  Hele verandering, maar wel fijn denk ik, 3 dagen achter elkaar werken, succes!
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kaart!!!
  Succes met alle veranderingen en met het wennen daaraan. Wel fijn, 3 aaneengesloten dagen werken. (Althans: dat vind ik)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super gedaan en dat stansje is wel heel erg gaaf. ;)
  Bedankt voor je deelname bij de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lente kaart.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Henriet,
  Toen ik mijn kaartje voor Dirk plaatste zag ik ook jouw kaart ergens in deleeslijst, geloof ik. Ook voor Dirk en en fractie van een seconde dacht ik aan Egeldirk. Hahaha, grappig.
  Jouw kaart van vandaag is heel mooi. Ik hou ervan. Die sneeuwklokjes zijn mooi. Weet je dat er ontzettend veel verschillende soorten zijn? Van de week geleerd....
  En wat een er-organisatie op je werk. Sjonge dat vraagt veel van jullie. EN andere leerstof en andere dagen en dat midden in het schooljaar! Sterkte ermee.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtig kaartje! Ik heb net de sneeuwklokjes op de foto gezet. Dat zal even wennen zijn en anders plannen. Maar komt vast goed!
  Fijn weekend, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Supermooie kaart, dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen