vrijdag 3 maart 2017

Bingo!

Bij De Egel is er deze maand een bingo-challenge.
Voor de verjaardag van manlief aanstaande zondag moest natuurlijk nog een kaart gemaakt worden. En het is raar, maar met kaarten voor man en kids heb ik het altijd het moeilijkst. Nu weet ik dat manlief absoluut niet van franje en frutsels houdt dus moest het een vrij strakke kaart worden.
Als uitgangspunt nam ik het bingo-rijtje ster-veertjes-label:
De basis is een kraft kaart van 13x13 cm. Daarop dp uit een nieuw blok van de Action. Het heet Mix en Match: beach blues en ik vind de verschillende prints erg goed met elkaar combineren. Op het dp 2 uitgestanste sterren en 2 veren. Nog een touwtje er omheen en daar een label aangemaakt met de tekst. Meer moet het niet zijn dit keer.

Straks even een boodschappenbriefje schrijven en dan zorgen dat de kasten goed volkomen. Zondag wordt het hier een dag van zoete inval. Maar jongste zoon komt vanmiddag al deze kant op vanuit België. Heerlijk.....ons kwartet weer compleet dit weekend!

9 opmerkingen:

 1. Alvast van harte Jetje met je man! Je kaart is super, gaaf papier en modern. Groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me voorstellen dat je je verheugd op het weekend! Altijd heerlijk als iedereen weer thuis is. Ook al is het maar voor even. Je bingokaart voor je man is leuk geworden. Lekker stoer ook door het blauw, kraft en touw. Natuurlijk alvast gefeleciteerd en geniet van je complete kwartet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben de kasten ook weer vol voor het weekend! Hier loopt het iets anders. Een crosswedstrijd gaat niet door i.v.m. de nattigheid dus zijn ze lekker thuis. Geniet van je gezin...heerlijk.
  Je kaart vind ik prachtig. Lekker stoer!
  Fijn weekend, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kaartje heb je voor de verjaardag van je mannetje gemaakt Henriët...Alvast gefeliciteerd met zijn verjaardag en een hele gezellige zondag...heerlijk als ze allemaal weer thuis zijn...

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke bingokaart heb je voor je man gemaakt Henriet....alvast gefeliciteerd met zijn verjaardag en ee hele fijne dag met je familie.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee wat leuk, lekker strak en mooie kleuren! Alvast van harte! Heerlijk inderdaad als je met het hele gezin samen bent! Geniet ervan en dank je voor het meedoen bij ons van de Egel.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie strakke kaart voor je man, alvast gefeliciteerd en een heel fijn weekend met de familie.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie strakke kaart heb je voor je man gemaakt.
  Fijn dat je meedoet aan de bingo challenge van De Egel.
  Groetjes Marja.
  Dt De Egel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg gezellig dat je meedoet met onze 'Bingo' Challenge !
  Bedankt voor je deelname en veel succes.

  {Challengeblog De Egel}
  {Hobbywinkel De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen