dinsdag 31 mei 2016

Gastdesigner

Voor de tweede keer in korte tijd mocht ik gastdesigner zijn bij het Kaartjes Inspiratie Challenges Blog.
Deze keer is de challenge het maken van een tienerkaart. Nou komt jongste zoon vaak nog last-minute vragen om een kaartje als er een vriend of een vriendin jarig is. Nu heb ik dat eens omgedraaid en gevraagd wie in zijn vriendenkring binnenkort jarig is. Voor deze vriendin heb ik een kaart gemaakt:
Basis is weer een witte, vierkante kaart. Daarop dp uit een blokje van Doodlebug Design Inc (take note). Op dit dp zie je allemaal stukjes washi-tape en daarom ook vastgeplakt met washi-tape. Ook de vlaggetjes aan de slinger maakte ik hiermee. Aan de slinger hangt ook nog een label waarop ik een tekst heb gestempeld. Verder nog de telefoon (een rode dit keer) en de leeftijd uit rood en blauw papier. Jongste zoon was tevreden en dan ben ik het ook.
Er zijn nog maar 18 deelnemers aan de challenge. Meedoen kan nog tot 4 juni.

Dit weekend zijn manlief en ik naar Swalmen (bij Roermond) geweest. We hebben daar een B&B geboekt als uitvalsbasis voor onze fietstochten om te cachen. Een super plekje!

Vrijdagavond zijn we met een opwarmrondje begonnen. 16 kilometer en 15 gevonden geocaches. Zaterdag 62 kilometer en 76 caches en zondag 42 kilometer en 55 caches en toen helaas ook een nat pak.
Maandagochtend regende het al vroeg in Limburg en besloten we na de koffie rustig aan richting het noorden te gaan. Totdat jongste zoon belde. Hij kon maandagmiddag de kamer komen bezichtigen in Maastricht die hij op het oog had. Afgesproken op het station in Roermond en toen samen doorgereden naar Maastricht. De kamer was een schot in de roos. Ruim 16 m2 en de keuken en badkamer gedeeld met 1 medehuurder. De huisbaas en zijn vrouw wonen om de hoek en houden een oogje in het zeil. Wel een fijn gevoel voor ons!
Een geslaagd weekend dus.

Ik hoop deze week nog bij jullie langs te komen. Vanavond OC-vergadering en morgenmiddag het basketbaltoernooi begeleiden. Maar 's avonds hopelijk tijd voor een blogrondje.


6 opmerkingen:

 1. Leuke kaart. Zo kun je het ook doen natuurlijk. Wat hebben jullie een heerlijk weekend gehad. En dan ook nog het geluk hebben om een mooie kamer te scoren voor jullie zoon. Helemaal naar het zuidelijkste puntje van Nederland. Hoe zoekt ie het uit ;-)
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, zo'n weekend weg. Limburg is zo mooi!! Je kaartje is vrolijk en kleurrijk, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. stoere smartphone heb je gebruikt op je kaart. zelf bedacht of is hier een mal voor? hij is erg leuk! wat fijn dat de huurbaas dichtbij woont.. ;) .. en jullie zoon naar het zuiden? dat is wel even een eindje rijden voor jullie.. maar een goede reden om weer die kant op te gaan. groeten miranda k

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tienerkaart, zo'n gsm is altijd goed. Wat hebben jullie een heerlijk uitje in Limburg gehad en gelijk nog een kamer voor jullie zoon. Fijn dat de huisbaas om de hoek woont. Mijn zoon woont sinds september ook op kamers en de eigenares van het huis komt elke week de keuken en badkamer schoonmaken. Heerlijk om te weten dat er een oogje in het zeil wordt gehouden.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke verjaardagskaart Henriët! Goed idee om te vragen wie er binnenkort jarig is dan hoef je niet meer last minute iets te maken :) Een heerlijk weekend hebben jullie gehad las ik. Heel fijn dat er een oogje in het zeil wordt gehouden dat geeft toch een geruster gevoel denk ik :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi en vrolijk dit kaartje Henriët... KNAP gedaan!!!
  en wat ziet het er daar gezellig uit op jullie B&B...en dan meteen een mooie kamer vastgelegd voor je zoon....allemaal weer blij en een zorg minder...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen