vrijdag 13 maart 2015

Lets just go

Al een poosje ligt er een mooie bruine envelop boven op mijn knutselspullen. Daarin zitten hele mooie spullen van IDEE&post van Bij Oma Dee. Al een aantal keren heb ik de mooie papiertjes in het blokje bekeken, combinaties gemaakt met het cardstock dat er bij zit en ook de mooie kleuren van de pebbles bewonderd. Maar verder ben ik nog niet gekomen. Zonde om te gebruiken toch???
Onzin natuurlijk!! Gewoon gebruiken dat spul. Dus vanavond ben ik er maar eens voor gaan zitten en heb mijn eerste kaartje met deze spullen gemaakt.
Het papier met de fietsen deed mij meteen denken aan de stans van de fiets en met het stippen- en bloemenpapier maakte ik er een vrolijk kaartje van.
Dit kaartje laat ik ook meedoen met de challenge van Webshop AnMaCreatief waar ze een voorjaarskaartje willen zien. En dit kaartje geeft mij wel een voorjaarsgevoel. Weer lekker op de fiets er op uit en overal weer bloemen zien en ruiken!

Er zullen vast meer kaartjes voorbij gaan komen met materialen uit de IDEE&post. Ik ben over mijn begin angst heen!

11 opmerkingen:

 1. Wat leuk met de fiets en het DP fiets papier Henriet....dat is ook voorjaar he...lekker op de fiets! Prachtig kaartje.

  Groetjes en een fijn (fiets) weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, dat herken ik...ik vind het zooo moeilijk om met nieuwe spullen te gaan werken. Eerst kijken, en van genieten, dan de eerste knip in het papier...en dan gaat het...maf he?! Jouw kaartje is super, geeft een echt lentegevoel!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk deze kaart met de fiets Die blijft mooi. En de leuke vrolijke papiertjes. Inderdaad je krijgt zij om een. Fietstochtje te maken met dit mooie weer. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel leuk kaartje Henriët...wat leuk met het fietsenstansje en het zo mooi bijpassende papier...KNAP gedaan!!!

  groetjes en nog een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat past jouw fiets mooi bij dit papier! Heerlijk hè, het voorjaar?! Laat maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, leuke kaart, je krijgt weer zin in het voorjaar. Ik vond het zo herkenbaar dat je niet gelijk met nieuwe spullen aan de slag gaat. Het gebeurt me regelmatig dat ik met spulletjes bezig ben waarvan ik denk...ja, dit is het niet helemaal. En dan weten dat er mooiere liggen. Ik ben nieuw hier in blogland en vind het leuk om bij je inspiratie op te doen.
  groetjes Angelique (annigide.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een erg leuk kaartje. Leuk dat je meedoet met de maartchallenge bij AnMaCreatief. Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is erg mooi geworden, Henriët

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk Henriët, laat het voorjaar maar komen. Het zonnetje deed zojuist een poging maar heeft het moeilijk hier in het noorden :-)

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk Henriët, laat het voorjaar maar komen. Het zonnetje deed zojuist een poging maar heeft het moeilijk hier in het noorden :-)

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen