zaterdag 28 maart 2015

Eind goed al goed

Voor iedereen die gisteren mijn berichtje heeft gelezen het goede nieuws: zoonlief landde gisteren om 19.05 uur op Schiphol en was om 23.34 uur op het station in Assen. Met de bus van Schiphol naar Utrecht en daar met de trein via Zwolle naar Assen. Het duurde wat langer dan gepland maar ze zijn gelukkig weer thuis! In de auto de eerste verhalen al gehoord, de rest zal vandaag wel komen als hij wakker is.
Vanochtend moest jongste zoon al weer op tijd weggebracht worden voor een handboogschietwedstrijd. En aangezien manlief vroege dienst heeft was ik de gelukkige die er om 6 uur weer  uit mocht om weer taxichauffeur te spelen. Weer thuisgekomen op de bank een poosje gelezen en toen maar weer lekker gaan knutselen.
Ik heb verschillende papiertjes van Studio Light gecombineerd met de "Oh happy day" afbeelding uit een blokje van My Minds Eye. Verder hempcord en foto hoekjes van de Hema gebruikt. De tekst met nietjes vastgezet en zo heb ik er weer een mannenkaart bij.

Deze kaart laat ik meedoen aan de volgende challenges:
Kaartjes Inspiratie Challenges blog waar je deze keer geen mallen mag gebruiken.
en
Cards en Scrap waar ze een mannenkaart willen zien.

Speciaal voor Ans nog een foto van de bovenkant van mijn keukenkast omdat ze steeds zo moet lachen om de achtergrond van mijn foto's.
Ik maak mijn foto's in de keuken. Ik zet ze dan bovenop de keukenkast omdat het licht daar zo goed is. En inderdaad staan ze dan voor de witte beschuitbus. Deze bussen heeft mijn opa tot aan zijn overlijden 2 jaar geleden gebruikt en zijn voor mij een dierbare herinnering.

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk verhaal over de bussen waar je je kaartjes tegen zet om een foto te maken....ik zag het steeds en het deed me aan vroeger denken....wij hadden ze thuis ook en staan nu bij mijn zus in de keuken.
  Je kaartje ziet weer erg leuk uit Henriet en is een prima mannenkaart.
  wat vervelend dat je zoon zo lang heeft moeten wachten gisteren op de trein.....dat is soms heeeeeeeel vervelend!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha..Henriet,
  wat leuk om foto's te maken van je beschuitbus en ook de andere natuurlijk, ik dacht al dat het een oude beschuitbus was..maar nu zijn we helemaal op de hoogte.. Fijn dat je zoon weer veilig en wel thuis is, al was het dan een lange reis..
  Je hebt een leuke, stoere mannenkaart gemaakt..ik dacht dat het een stempel was, maar het is DP..heel mooi..
  nog een fijn weekend,
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn, dat openbaar vervoer...
  Wat een leuke mannenkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje gemaakt. Leuk dat je meedoet met de challenge bij KIC. succes.
  groetjes Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi stoer kaartje, leuk plekje om foto's te maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig, die oude bussen die op jouw keukenkastje staan. Snap dat ze jou dierbaar zijn. Bijzonder. Gelukkig dat je zoon uiteindelijk thuis terecht is gekomen. Was wel een lange reis op deze manier ;) Je kaartje is lekker stoer, perfect dus voor een man. Leuk hè, nietjes! Ik heb er net ook weer een aantal in een kaartje gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je kaartje is weer super mooi gemaakt Henriët heel leuk voor een man...en ja die bussen ..echte nostalgie....en zeker dat ze van je opa geweest zijn ,maakt het zo dierbaar...lekker blijven koesteren...
  Ook fijn dat je zoon weer veilig is aangekomen hetzij met wat vetraging....dat hoop je altijd maar het kan verschrikkelijk mis gaan ook...vreselijk is dat voor al die nabestaanden van weer een vliegtuigramp....

  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi, ook ik heb herinneringen aan de bussen. Mijn moeder had ze ook en doen me gelijk aan mn jeugd denken. Gelukkig dat je zoon weer veilig thuis is. En natuurlijk het kaartje...knap om van al die losse materialen zo'n leuk kaartje te maken.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een echt gave kaart Henriët! Ik heb een hele grote chips ton en blikjes van mijn oma op de kast staan. Daar verzamelde zij o.a. haar DE punten in. Doe ik ook nog steeds. Pssst.....kijk eens op Knutsels en Kadootjes...
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen