donderdag 4 december 2014

Sint in plaats van kerst

Vandaag op donderdag kerstkaartendag geen kerstkaart maar mijn sinterklaas surprise voor school.
Op mijn lootje stond de naam van een van de meiden uit mijn groep 7. Ze is helemaal gek van paarden en het was voor mij dus meteen duidelijk dat er een paardensurprise moest komen. Nu weet ik toevallig ook dat ze helemaal dol is op de gehaakte kippen in de klas en op mijn gehaakte tas.
Ik wist dat er in mijn tas met onafgemaakte haakwerkjes nog een paard moest liggen. Deze tevoorschijn getoverd en in elkaar gezet. Een hindernis gemaakt met 2 paardenpennen en in het hooipakje zit een Schleig paardje. Dit zijn  erg mooie miniatuurpaardjes die ze spaart.
Zo ziet mijn surprise er in zijn geheel uit:
Ik denk dat ik morgen iemand heel blij ga maken!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Henriët,
  wat een gave surprise, superleuk is het paard ..en het hooi met het miniatuurpaardje, zal ze vast heel leuk vinden! Veel plezier,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke surprise, ik denk dat dit een knuffel wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach ach wat enig weer!! Het paard is natuurlijk super en dat hooi erbij! Zeker weten dat je leerling hier heel blij mee gaat zijn! Zla ze vast en zeker nog jaren lang bewaren.
  Dank je wel voor je eerlijke antwoord. Logisch dat niet altijd alle kaartjes in de smaak vallen bij iedereen. Begin van dit jaar had ik ook al kerstbomen gemaakt van bloemetjes en van ponsjes van jongens en meisjes... Geen idee of je die toen gezien hebt, maar ik weet in elk geval aan wie ik één van deze kaarten niet stuur...;-)
  Veel plezier met Sinterklaas! Op een basisschool zo'n superfeest!
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf, wat een leuke surprise! Deze dame heeft geluk dat haar lootje door de juf getrokken is :) Het gehaakte paard is super en de paardenpennenhindernis erg goed bedacht. Gezellige pkjesavond!

  BeantwoordenVerwijderen