maandag 15 december 2014

Geboortekaartje

Vorige week kregen wij een geboortekaartje in de bus. Een paar huizen verderop in de straat hebben we nieuwe buren gekregen en een week na hun verhuizing is daar een baby geboren.
Bij het geboortekaartje zat ook een uitnodiging voor een kennismakingsborrel. Maar aangezien wij rondom de kerst op vakantie gaan zijn wij die dag niet thuis. Daarom ben ik zaterdag maar even wezen kennismaken en heb ik ook een cadeautje meegenomen:
Links zie je het geboortekaartje en rechts het schilderijtje dat ik er van gemaakt heb. Aan de binnenkant van het geboortekaartje stonden bij het adres ook witte babyvoetjes, dus ik vond het wel leuk om die ook op het schilderijtje er bij te plaatsen.
Ik plaats dit schilderijtje ook bij de uitdaging van Webshop AnMaCreatief waar deze maand alles mag.

Nog 3 dagen werken en nog een kerstdiner op donderdagavond en dan gaan we heerlijk van onze jaarlijks terugkerende vakantie in de Achterhoek genieten! We hebben er zin in!

6 opmerkingen:

 1. Mijn complimenten voor deze lift, heel mooi gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan!
  En ik herken het hoor; verhuizen kort daarna bevallen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk is dit zeg! Je schrijft niet hoe ze het vonden. Dat moet toch wel met grote verrassing ontvangen zijn...
  Lekker hoor, op vakantie gaan. Helaas moet ik in de kerstvakantie werken. Dat ga ik volgend jaar anders regelen....
  Geniet van je vakantie in de Achterhoek en van de feestdagen!
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriët,
  geweldig, wat heb je een leuke lift gemaakt, Ize ? is het een meisje ??
  Geniet van je vakantie..heerlijk, 2 weekjes vrij..
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk is dit! Een schilderijtje helemaal in de stijl van het geboortekaartje. Geweldig cadeautje. Succes nog met de laatste drukte op school en voor daarna natuurlijk heerlijk genieten in de Achterhoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is dat een super leuk idee om het geboortekaartje na te maken. Leuk dat je nog eens meedoet met de decemberchallenge bij AnMaCreatief. Fijne dagen. Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen