maandag 1 december 2014

Last minute

Zaterdagmiddag vraagt jongste zoon of ik een beertje kan haken met een hartje in zijn pootjes. Natuurlijk kan dat. Wanneer moet het klaar zijn??? Nou....eehhh.......zondagmiddag om 3 uur.
Ach......moet kunnen toch.
Maar toen ging ik nog even naar de overbuurvrouw van mijn vader om een gehaakte krans af te leveren. Deze mevrouw vroeg of ik nog even tijd had om 10 kerstkaarten voor haar te maken. Wanneer moeten ze klaar zijn?? Nou....eehhh.......zondagmiddag graag.
Jullie snappen het vast wel: ik heb zaterdagavond als een gek kerstkaarten zitten maken. Gelukkig had ze me op mijn face-book pagina laten zien welke ze graag wilde. 4 had ik nog op voorraad en die laatste 6 kon ik dus gewoon namaken. Daar kwam dus geen denkwerk aan te pas.
Toen ik daar om 9 uur klaar mee was maar meteen de haaknaald ter hand genomen en aan de haak gegaan. Tot laat zitten haken en zondagochtend vroeg maar weer verder. Om 10 over half 3 zondagmiddag was ik klaar met het beertje.
Deze heeft jongste zoon aan zijn vriendinnetje gegeven omdat ze gisteren 2 maanden verkering hadden. Lief he???

10 opmerkingen:

 1. Hoi Henriët,
  haha..ik moest even lachen over je opmerking van de combikaart..Mijn buurvrouw is er heel blij mee..en toen ze 80 werd, heeft ze er 2 gehad, dat doe ik ook weer met haar 85ste..bij jou zullen het vast de hormonen zijn geweest..
  Maar wat een klus heb je je op de nek gehaald, 6 kaarten maken en dan ook nog een beertje haken, het is wel een schatje..héél lief !
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pffff, tijdsdruk!!
  Maar daar weet jij wel mee om te gaan!!
  Wat een schattig beertje.
  Enne ik woon niet in Zeeland, is bij ons nog net Zuid Holland, dus wie weet tot zaterdag, hahaha.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, ik ken het gevoel, "nee" zeggen is zo sneu :-) lief beertje, ik doe het je niet na in zo weinig tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cute...:-)!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoezo druk? Je hebt je niet hoeven vervelen dit weekend. En het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Kei leuk gemaakt.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap gemaakt! Wat haal je je aan. Maar ik ken het gevoel, nee zeggen is lastig! Groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Henriet,
  ik zag het al op FB. Wat lief voor 2 maanden verkering! Schattig gewoon! Hij is vast erg blij met haar en nu helemaal met zijn moeder! Sjonge wat een topdrukte had je en wat haak je toch snel... Ben wel benieuwd hoe de kaartjes er uit zagen. Toch wel een foto gemaakt of hadden we ze al gezien?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pffffff.... jij hebt hard moeten werken dit weekend ;) Leuk al die opdrachten, maar met zo'n dead-line wordt het aanppoten. Knap dat je het allemaal gered hebt. Het beertje is weer enig, zoals al jouw haaksels!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, dat was even hard werken!! Maar wat is het beertje mooi geworden! Daar zal zijn vriendinnetje vast en zeker blij mee geweest zijn :-)
  Mogen we de kaartjes ook zien? Hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoihoi , eindelijk kom ik weer ff buurten. Even mijn schade af en toe proberen in te halen , je beer is gaaf en zo schattig gedaan , mooi joh! xxx

  BeantwoordenVerwijderen