zondag 8 september 2013

Na zonneschijn komt......

.......in dit geval regen.
We hadden voor vandaag het plan om te gaan fietsen in Ommen. Zoonlief is daar weer het weekend met vrienden en moet vandaag weer opgehaald worden. Dat wilden we dus combineren met een dagje fietsen. Maar door de regen hebben we onze plannen maar veranderd. Dat betekende voor mij dus de knutselspullen op tafel en een kaartje maken voor de Lift Challenge.
Het was een heel gepruts om het designpapier goed achter de uitgestanste cirkels te krijgen. De zelf gehaakte bloem heb ik expres iets buiten de cirkel bevestigd omdat ik het jammer vond dat je anders niets meer van het designpapier kon zien en omdat ik het middenstuk wel erg kaal vond.


Fijne zondag verder. En ik ga vanavond tijd vrij maken om bij jullie blogs langs te gaan want dat schiet er momenteel wat bij in......

8 opmerkingen:

 1. Leuk hè, liften. de mijne is ook klaar, nog even de foto. Het is idd prutsen, en goed nadenken maar deze is zeker goed gelukt, fijne dag nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hè, liften. de mijne is ook klaar, nog even de foto. Het is idd prutsen, en goed nadenken maar deze is zeker goed gelukt, fijne dag nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie uitwerking! Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dit schitterend gelift Henriet, ziet er helemaal super uit, top weer.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterende kaart, Henriet.
  leuk met design papier erachter en de gehaakte bloem.
  Ook bij je vorige kaarten heb ik even gekeken. Ben al eventjes niet bij je langs geweest. Maar ook die zijn prachtig. Stuk voor stuk.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi die liftkaart, ik zie hem regelmatig langskomen. De kleuren vind ik ook erg mooi. Jammer dat het fietsen niet door kon gaan, wat hebben wij gistereneen geluk gehad. Het is bij Ommen erg mooi fietsen, en volgens mijn broer hebben ze daar ook heel lekker ijs. Wij kwamen er gisteren namelijk doorheen, want hun wonen in Nijverdal. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een dagje frutselen is ook niet verkeerd! En het resultaat ook niet, erg leuk gedaan. En nog een gehaakte bloem ook, super! Bedankt voor het meedoen met de liftchalleneg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kaart, mooie kleuren. Het achtergrondpapier komt me bekend voor.
  Leuk het zelf gehaakt bloemmetje, net weer iets anders.
  José

  BeantwoordenVerwijderen