donderdag 12 september 2013

De eerste bestelling is klaar

Gisteravond bij Caroline een paar kerstkaarten gemaakt. Mijn eerste bestelling van 20 kaarten is nu klaar. Nu nog 2 bestellingen te gaan en dan mijn eigen kaarten nog..... Ik hoef me voorlopig nog niet te vervelen.

Voor deze kaart inspiratie opgedaan op Pinterest. Lichtblauw papier met witte stippen op de witte kaart geplakt en daaroverheen een strook met muzieknootjes. Zelf een label gesneden uit lichtblauw papier met ijssterren. Op het label een pinguin stempel. Nog een ijskristal in de rechter bovenhoek maakt de kaart af. De tekst staat in de kaart.

Voor de tweede kaart 2 rechthoeken van designpapier gemat op groen en deze op wit papier geplakt dat gemat is op groen en vervolgens dat allemaal weer op een witte kaart. De kerstboom versierd met plakdiamantjes en het geheel afgewerkt met een rode strik. ook hier de tekst weer aan de binnenkant.

Deze donderdaagse kerstkaarten zijn er weer 2 in de serie voor het blog van Yvonne. Ik doe niet vaak mee, maar toch. Echt knap van de mensen die iedere week maar weer een kerstkaart plaatsen op donderdag!

9 opmerkingen:

 1. Het zijn twee prachtige kaarten Henriet!
  Twee heel verschillende.....maar allebei heel mooi!
  Veel succes met de rest!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat je op bestelling kaarten mag maken Henriet, super en hij is prachtig, je kerstkaart is ook weer een plaatje. Supermooi allebei.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Henriet,
  wat een leuk kaartje met die pinguin. Mooie kleuren. Je kerstboom is ook helemaal gaaf. Goed van je op donderdag....ik dacht vanmorgen bij het zien d=van de eerste kerstkaart: shoot, is het alweer donderdag??
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lukt mij ook niet om elke week mee te doen. Leuke kaarten, de kerstboom van je 2e kaart vind ik erg leuk. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het geeft rust dat een bestelling klaar is succes met de andere bestellingen en je eigen kaarten, ga zo door!!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaartjes, het begint stilletjes aan het moment te worden om in de startblokken te staan voor de kerstkaartjes !
  Groetjes Laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze zijn ook weer heel erg mooi. Vooral de eerste!
  Succes nog met al die kerstkaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende kaarten. Fijn dat je eerste bestelling klaar is. Geeft toch weer rust. Op naar de volgende.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen