zaterdag 6 april 2013

Vroeg uit de veren

Goedemorgen allemaal.
Vanochtend liep hier om 6 uur de wekker al af. Jongste zoon heeft vandaag een handboogschietwedstrijd in Duitsland en daarvoor moest ik hem om kwart voor 7 bij een clubgenoot afleveren. Normaal gesproken gaat manlief altijd mee naar een wedstrijd maar dat gaat de komende maanden niet lukken. En aangezien er vandaag ook nog wat andere verplichtingen op het programma staan kon ik ook niet mee en was er voor zoonlief gelukkig deze oplossing.
Maar wat doe je dan als je om kwart over 7 weer thuis bent? Ik was klaarwakker dus weer naar bed gaan had ook geen zin. En aangezien ik gisteravond mijn knutselspullen op tafel had laten staan (wel van alles klaar gezet maar uiteindelijk niets gedaan.....) ben ik zo weer aangeschoven.
Ditmaal is het een kaartje voor de uitdaging van de Liftchallenge waar ze een zwart-wit kaartje vragen.
Ik wist meteen dat ik iets met mijn klokkenstempel wilde doen en dit is het geworden:
(op de foto lijkt de kaart erg scheef en bobbelig..... geen idee hoe dat kan want hij is gewoon kaarsrecht......)
Het geruite papiertje had ik in eerste instantie niet gepland, maar toen ik het geruite lintje er omheem knoopte bedacht ik mij dat er best nog een geruit papiertje bij kon. Dit kaartje is voor mijn schoonvader die vandaag 80 jaar is geworden.

Nog even een kleine update wat manlief betreft: maandagmiddag breng ik hem naar het ziekenhuis in Assen waar hij dinsdag geopereerd gaat worden. Na de operatie moet hij 10 tot 12 weken met het been omhoog.
Volgend de orthopeed in Assen was vooral de enkel een zeer gecompliceerde breuk.
We wachten het allemaal wel af.

Ik blijf mijn best doen om zo veel mogelijk bij jullie te kijken en te reageren, maar ik merk dat ik 's avonds momenteel niet veel verder kom dan op de bank zitten met een boek of iets te haken. Zo'n patiënt in huis kost een hoop energie......

Fijn weekend! Hier schijnt het zonnetje al weer!

7 opmerkingen:

 1. Hoi Henriet,

  Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt zeg!
  Leuk gedaan met je klokkenstempel.
  Sterkte met je man .

  groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat vroeg zeg, maar wel goed dat je daarna lekker bent gaan freubelen, je kaartje is super wat een gave stempel die klok, snap dat je weinig energie over hebt op het moment, veel sterkte voor je man en voor jou komende week, groetjes Gemma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met je man en alles wat erbij komt kijken. Je kaartje is prachtig geworden ondanks het vroege uur! groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje! Goed idee om er een geruit randje omheen te doen, staat erg leuk! Leuk dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooi kaartje in zwart/wit Henriët, erg leuk die klokkenstempel!
  Nog veel sterkte!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Whaw, deze kaart is weer een topper hoor! Heel mooi!
  Aiai, zo lang met je been omhoog moeten zitten/liggen is echt geen pretje :-s Hopelijk komt het allemaal in orde!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een stoere kaart! En dat voor zo'n leeftijd, gefeliciteerd! Leuk dat je meedoet met deze uitdaging en beterschap voor je man!

  BeantwoordenVerwijderen