dinsdag 23 april 2013

Hetzelfde maar toch anders

Hier ben ik dan zomaar met een berichtje op de dinsdagmiddag. Normaal gesproken ben ik op dinsdag altijd aan het werk maar heb voor vandaag geruild met een collega omdat ik vanochtend eerst met manlief naar het ziekenhuis moest voor controle. Ze hebben het gips er af gehaald en toen konden we voor de eerste keer zien hoe de enkel er nu uitziet. Aan beide kanten zit een flinke snee met elk 7 hechtingen. De binnenkant ziet er heel erg mooi uit, maar aan de buitenkant heelt de wond erg slecht..... Er is nieuw gips omheen gekomen maar over 2 weken weer heen en weer het gips er af om te kijken hoe de wond er dan uit ziet.

Maar nu over naar mijn kaartjes. Met mijn klas hebben we mozaieken van koningin Beatrix gemaakt voor een tentoonstelling bij ons in het gemeentehuis. We zijn daarbij geholpen door een plaatselijke kunstenares en een moeder. Vrijdagmiddag gaan we met de kinderen deze tentoonstelling officieel openen. Ik ga dan de beide dames die geholpen hebben een kaartje geven om ze te bedanken.
Ik heb 2 gelijke kaartjes gemaakt maar door het verschillende papier lijken ze toch anders.

Het papier komt van de boekenvoordeel. Die hebben sinds kort een paar hele mooie papier lijnen met hele leuke embellisments.  De groen/blauwe serie heb ik mezelf kado gedaan (cradstock, designpapier en bakers-twine) en het zwart/grijze setje kreeg ik gratis omdat ik mijn knutselspaarkaart van de Boekenvoordeel vol had. Helaas zijn ze nu gestopt met deze spaaractie.

Zo....dat was een heel verhaal zeg!.
Nu op mijn vrije dag toch nog even voor school aan de slag want donderdag hebben wij ons 5-jaarlijkse grote schoolfeest en daar moeten nog even een paar dingen voor geregeld worden.

7 opmerkingen:

 1. Zeker als je twee kaarten moet hebben werkt het sneller omdezelfde te maken. Desondanks zien ze er toch mooi en verschillend uit.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk ziet de wonde er over 2 weken beter uit bij je man! Blij dat het binnenin toch goed aan het genezen is.
  Wat een leuke kaarten! Ik vind vooral de onderste heel erg mooi. Dat zullen de dames zeker op prijs stellen.
  Wij hebben ons schoolfeest altijd op een zaterdagnamiddag... Einde mei dit jaar. Veel succes voor jullie donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie kaartjes Henriët, vooral de onderste kleurencombi is erg leuk!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk gedaan Henriet! Altijd een mooi gebaar....zo'n prachtig kaartje.
  je vorige kaartjes zijn ook heel leuk.....voor Oranjedag!
  Beterschap met je man hoor.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt het maar druk op je vrije dag! Leuke kaartjes zijn dit. Grappig om te zien dat andere kleuren zo'n ander effect geven.
  Succes met alles, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, ik zie dat je deze ook nog hebt gemaakt! Wat leuk!! Heel attent om dit dan weg te geven!
  Voor een goede wondgenezing: veel vitamine C!!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaartjes en dat zullen de dames zeker op prijs stellen. Leuk dat ze hetzelfde zijn maar toch anders door gebruik van ander papier. Succes morgen.

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen