dinsdag 26 maart 2013

Hendrik Haan en Truus Kip

Iets later dan ik had gehoopt zijn ze dan klaar: Hendrik Haan en Truus Kip (in het boekje "Haakparty op de boerderij" van Christel Krukkert heten ze Gerhard en Gertruida maar ik heb ze omgedoopt naar Hendrik en Truus).
Ik vind het een gezellig stel zo met z'n tweetjes maar probeer er de komende week nog wel een kuikentje bij te maken. Straks even mijn dienblad op tafel restylen en ze er een plekje op geven.

Dat ze iets later klaar waren dan mijn bedoeling was kwam omdat mijn nichtje graag nog 2 gehaakte haasjes wilde hebben, dus die moesten ook nog even tussendoor.
Zo, nu snel verder met mijn boek: Parnassia van Joshua Zwaan. Echt zo'n boek waar je in begint en waar je in blijft lezen!

4 opmerkingen:

 1. Kunnen Hendrik en Truus zelf niet voor dat kuikentje zorgen? Scheelt jou weer werk. 'Haakparty op de boerderij' wat een geweldige titel, trouwens. Je kip en haan zijn super leuk en ook je paashaasjes zien er gezellig uit.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Ik kan je hele verhaal over Hendrik Haan vertellen, maar dat zou veel te lang woorden. Ik heb er in elk geval associaties bij waar een mannelijke collega de hoofdrol in speelt, hihihi, echt lachen!
  Ze zien er in elk geval geweldig uit!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och......wat lief!

  Groetjes diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig vind ik Hendrik en Truus!! Vooral Truus met der breiwerkje:) Schattig de haasjes.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen