zaterdag 23 februari 2013

Hardenberg

Vandaag ben ik met Caroline naar de beurs in Hardenberg geweest. We waren al op tijd vertrokken en al voor 10 uur parkeerden we de auto. Binnengekomen ontdekten we dat we niet de enigen waren die vroeg waren vertrokken. Het was al behoorlijk druk in de hal. Zo'n beurs is net luilekkerland.....
We hebben heerlijk rondgekeken en natuurlijk ook van alles en nog wat gekocht. Het leuke van samen naar zo'n beurs gaan is ook dat je samen dingen kunt kopen. Zo hebben we 13 pakjes met gekleurd papier gekocht. In ieder pakje zitten 10 velletjes papier. Wij hebben alles eerlijk gedeeld en hebben nu dus 13 x 5 velletjes papier.
Op de linker foto zie je de stansjes die ik gekocht heb en een stempel met klokken die al een poosje op mijn verlanglijstje stond. Rechts zie je al het papier dat ik gekocht heb. (de kleuren zijn in het echt veeeeel mooier!)
Ik heb de hele dag uitgekeken naar GerJanne, maar helaas..... Volgende keer maar voor een bepaalde tijd afspreken bij het restaurant of zo.

Natuurlijk ben ik vanavond meteen even aan de slag gegaan met een van mijn nieuwe stansjes. Het werd de stans van de boomstam met de blaadjes omdat ik daar al een idee mee had. Vanochtend voor ik naar Hardenberg ging kwam ik bij een nieuw challenge blog: SU-per challenges. Het thema is daar "Welkom". En na mijn jongens-geboortekaartje eerder deze week maakte ik er nu 1 voor een meisje.
Links zie je de voorkant en rechts de binnenkant.
Voor mijn doen een kaart met heel veel kleine details, maar ik vind hem goed geslaagd!

Het einde van de vakantie is al weer nabij. Dat zal wel even afkicken worden. De komende week is er ook weinig knutseltijd want ik ben al 3 avonden niet thuis. Dan het volgende weekend maar weer!!
Fijne zondag en tot blogs!

9 opmerkingen:

 1. Wat een energie heb jij om na een beursdag nog een kaartje te gaan maken. Ontzettend leuk dat je mee doet met de SU-perchallenge.
  Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spullen heb je gekocht, heerlijk dat je daar nog mee aan de slag kon gaan. Groetjes, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk toch, zo'n beurs met al die mooie spullen?! Je hebt leuke dingen gekocht en er ook al leuke kaartjes mee gemaakt. Jammer dat de vakantie nu voorbij is. Die week is vast omgevlogen.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Slim gezien om het papier te delen :-D
  Je hebt echt super mooie kaarten gemaakt!! Vooral die met de uil vind ik helemaal TOP!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt met je nieuwe spulletjes!
  Je hebt hele leuke dingen gekocht.....nu kan je weer even door!

  Groetjes en een fijne zondag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk he zo'n beurs! Echt een dagje uit! En dan nog een kaartje kunnen freubelen, maar ja, met nieuwe spullen spelen is natuurlijk altijd leuk :-) Ik vind je kaartje echt SU-per leuk en bedankt dat je meedoet met onze challenge! Groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk om meteen met de aangeschafte spulletjes aan de slag te gaan. Het is een schattig kaartje geworden. Leuk dat je meedoet met de challenge van SU-per challenges. Groeten, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk kaartje geworden, en die uil is erg snoezig hihi ;) Leuk dat je mee doet aan de SU-per challenges!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen