woensdag 20 februari 2013

Gescoord!!

Ook al is het vakantie, vanochtend liep bij mij de wekker op tijd af. Mijn auto moet vandaag voor de keuring en moest voor 9 uur bij de garage afgeleverd worden. Met de leenauto die ik meekreeg ben ik meteen doorgereden naar Assen om eens lekker te shoppen. Ik had mezelf verboden om iets op knutsel gebied te kopen omdat ik a.s. zaterdag samen met Caroline naar de beurs in Hardenberg ga.
En waar ik deze winter helemaal niet aan nieuwe kleren heb gekocht (ik kon niks vinden wat me aanstond) heb ik vanochtend flink gescoord! Ik kwam thuis met een nieuwe broek, 2 vesten, 2 truitjes en een shirt. Heerlijk, laat het voorjaar maar komen. Ik ben er klaar voor!
Of het nu door de nieuwe kleren kwam of door het zonnetje dat hier de hele ochtend heeft geschenen weet ik niet, maar het kaartje dat ik vanmiddag gemaakt heb is ook helemaal in de lente sfeer.
Ik heb dit kaartje gemaakt n.a.v. de Lift Challenge. Heb een hele poos zitten stoeien met het papier en de kleurtjes. Uiteindelijk nog een extra groen takje gestanst voor bij de vogel en nog een groen papiertje achter het bloemetjespapier gedaan en toen was het voor mij goed!
Dit kaartje doet ook mee met de challenge van ScrapKaartChallenge. Daar vragen ze een lente-kaart.

Nu even opruimen en dan maar weer richting garage om te zien of mijn auto door de keuring is gekomen.
En vanavond weer naar Caroline. Ben benieuwd of we vanavond meer doen dan vorige week, want toen hebben we alleen maar zitten kletsen.....

15 opmerkingen:

 1. Hoi Henriet!!
  Wat een enige kaart. Soms zie je niet aan een kaart wat een denkwerk eraan vooraf is gegaan, he? Dat kan soms in de uurtjes lopen. En ik vind hem echt lente-achtig! Heel leuk!!
  Fijn dat je zo lekker hebt gewinkeld!
  Enne.... ga je wel even naar me uitkijken op de beurs? Ik heb geen idee hoe jij eruit ziet. Ik schijn op mijn foto te lijken en ik ben met Irene...spreek me dan gewoon aan, he? Kunnen we eindelijk eens kennis maken!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke kaart. Groetjes Eve

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is lekker vrolijk. Gezellige avond vanavond en veel geniet zaterdag op de beurs. Ik hoop vrijdag te gaan, dus zie ik je niet! Groetjes mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk he, als je nieuwe kleren vindt :-)))
  Wat een vrolijk kaartje heb je gemaakt, heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke dag. Als het zonnetje schijnt is alles zo fijn!
  Je kaart is mooi geworden! Heb je leuk gedaan!!
  Dank je voor het meedoen met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie voorjaarskaart. Laat de lente maar komen, hoor ik net dat ze het weer over sneeuw hebben op zondag:( Veel plezier vanavond.

  Groetjes, marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele leuke kaart Henriët!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart een echte voorjaarskaart.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je zo goed geslaagd bent qua shoppen in Assen! Helemaal niet erg dat je daardoor in de lentesfeer bent gekomen. Wie verlangt er nu niet naar het voorjaar? Lief kaartje. Vogeltje en takjes passen mooi bij het papier.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heerlijk gevoel als je zo kunt slagen met shoppen. Je kaart is een blije kaart geworden, met een geweldig e vogel erop. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk is het zeker en lekker fris lenteachtig! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg leuk gedaan dit kaartje, lekker voorjaar! Kom maar op! Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen