dinsdag 21 augustus 2012

Regen

Vanavond na het eten is het hier gaan regenen. Dat wordt dus geen lange avond in de tuin met een boek en/of een haakwerkje. Nee, dat wordt binnen zitten. Maar niet getreurd want dan ga ik (eindelijk maar weer eens) een kaartje maken.
Onderstaande kaartje is gemaakt met mijn nieuwe stansje dat ik afgelopen zaterdag heb gekocht toen ik samen met vriendin Caroline naar Drachten (Jacobi, echt een geweldige winkel!!) en Sneek(Devo, iets minder maar wel een paar leuke dingetjes gekocht) ben geweest om knutselspulletjes te kopen.
Deze week ben ik nog lekker thuis. Beetje knutselen, beetje in de tuin aan het werk, beetje het huis opruimen enz. Volgende week maandag heb ik met mijn (tijdelijke) duo om half 10 op school afgesproken. Dan beginnen we met de klas weer in te richten en langzaam aan de draad weer op te pakken. Het nieuwe schooljaar verhuis ik naar onze kleinste locatie (29 lln.) waar ik de combi-groep 5 t/m 8 ga draaien.

7 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje! Wij hebben hier (nog) geen regen gezien. Geniet nog van je vakantie!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geworden. Rustig en stijlvol van kleur.
  Groetjes, nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk he, die stans. Ik heb het andere vogeltje van dezelfde serie ;-) Mooie kaart!
  Voorlopig hebben wij nog geen regen gezien, maar volgens het weerbericht zit er dat tegen het einde van de week ook aan te komen. Tja, goed voor de planten denken we dan maar. En ook voor het schoolwerk... Voor ons ook nog een goede anderhalve week en we gaan weer van start. Met een dubbel gevoel: vakantie is leuk, maar ik doe mijn werk ook graag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriët,
  geweldig! Deze stans staat boven aan mijn verlanglijstje. Vind hem helemaal top.
  Je kaart is echt een beauty geworden.
  En wat een klein schooltje! gezellig! Heb je al zin in het nieuwe schooljaar? Ik begin volgende week dinsdag weer. Eerst met de collega's alles op starten en 3 september komen de studenten. Ik moet nog wel uit de vakantiemodus komen hoor. Raak er een beetje aan gewend....
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Henriët,
  Wat een mooi kaartje! Ik ben weg van die mooie stans, echt super leuk!
  Succes met de voorbereidingen op school, maar geniet nog even van de vakantie! Ik ben ook alweer 2 morgens aan het voorbereiden geweest. Morgen ga ik weer, maar ondertussen geniet ik ook nog volop van de vakantie!groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kaartje, leuk is die stans he! Hier nog geen drup regen gezien..................

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen