zaterdag 28 augustus 2021

Uitdaging met GerJanne

Het is vandaag de laatste zaterdag van augustus en dus tijd voor de uitdaging van GerJanne. Deze keer was ik aan de beurt om het onderwerp te bedenken. Ik stuurde GerJanne het volgende mailtje:

Voor onze volgende uitdaging gaan we een card-in-a-box maken. Er moet wel duidelijk een herfstthema te zien zijn. Makkie toch deze keer?
GerJanne reageerde terug met de vraag of ik zin had in de herfst. Nou....dat niet meteen, maar zo eind augustus gaan we toch zachtjesaan richting de herfst. Ik stelde toen nog even voor om er dan maar 4 te maken. 1 voor elk seizoen maar dat werd niet met gejuich ontvangen.

Daarom hier mijn herfst card-in-a-box kaart:

Ik heb een stans uit China voor dit modelletje. De stansjes om de delen van het doosje te versieren zitten er bij. Een makkie dus. Ik gebruikte kraft voor de basis en daarop papier uit het blok Autumn Whispers van MD. 
Aan de achterkant 2 grote takken met herfstblaadjes en een hekje. (die zie je op de foto bijna niet). 2 hamstertjes er bij omdat ik geen eekhoorn wilde gebruiken (lag zo voor de hand) en paddestoelen.
op de voorste flap een cirkel met tekst en herfstblaadjes en ook een paddestoel. Op de voorkant van het doosje zie je nog net een spinnenweb. 
Meer hoefde er niet bij. Dat lukte ook niet want het was donderdagavond 21.30 uur dat ik klaar was. Vrijdag was ik om 18.30 uur thuis van school en toen nog snel een foto gemaakt en dit bericht geschreven. Het was wat op het nippertje maar het is weer gelukt.

Gaan jullie ook bij GerJanne kijken?

11 opmerkingen:

 1. De jouwe is al net zo schattig! Wat zijn de diertjes toch leuk in zo'n box, fijne zaterdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, precies, meteen zo'n voorstel terug mailen, dan houdt ze vanzelf op met zeuren 🤣.
  Wat een leuke opdracht!!
  Deze variant ziet er heel gezellig uit en de hamstertjes vind ik een leuke afwisseling.
  Ik ga gauw even bij GerJanne kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooi box kaartje met de schattige hamsters en helemaal op en top herfst leuke details heb je gebruikt zo te zien zijn de hamstertje al helemaal klaar voor de herfst
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat een leukerd! Ik houd zo van de herfstkleuren en de herfstsfeer (niet als ik op de fiets zit) en het model vind ik ook al zo geweldig leuk en verrassend. Wel houd ik meer van eekhoorns dan van hamsters, maar in dit geval zijn hamsters ook leuk. Je hebt het doosje prachtig aangekleed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke Herfst creatie!
  Schattig met de hamsters.
  Fijn weekend, lieve groetjes Crealientje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk gemaakt dit doosje! Volgende week wordt het geloof ik weer iets warmer weer dus de herfst blijft nog even weg!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah super leuk die card in a box.
  Leuk gedaan.
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend leuk gedaan (ik vraag me eigenlijk af, hoe krijg je dit in een standaard envelop ... 🤔). Dat Gerjanne het niet ziet zitten om elk seizoen zo'n card in a box te maken, weerhoud jou er vast niet van om het wél te doen, toch? Ik bekijk ze graagbhoot,mze zien er zo leuk uit! Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Henny en Herman hebben het daar reuze leuk!
  Mooi gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook jouw card in the box is heel erg mooi geworden Henriet.
  Ik kom net bij GerJanne vandaan.
  Wat fijn dat je er een mal voor hebt....je hebt hem ook mooi herfstig opgemaakt....maar de echte herfst moet nog maar even wachten hoor!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze herft card in box is super leuk.
  De herfst mag van mij nog wel even weg blijven.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen