vrijdag 23 juli 2021

Uitslag verjaardagsactie

Wat was dat leuk om te zien hoe de stapel enveloppen de laatste dagen steeds groter werd. En gisterochtend zat ik al om 7.00 uur de eerste enveloppen open te maken. Wat hebben jullie mij allemaal verwend met prachtige kaarten!!


Hier zien jullie bijna alle kaarten. Bijna allemaal want de 3 winnende kaarten staan er niet op. Het was niet makkelijk om te kiezen wie een prijsje zou winnen en daarom heb ik de hulp ingeschakeld van jongste zoon. Samen kwamen we tot de volgende top 3:


Jongste zoon vond de kaart van Ellie de mooiste. Hij vond de kleuren mooie en de flamingo's passend bij de zomer. Een kaart waar je blij van wordt zei hij. Ellie krijgt het trouwsetje voor de muizen toegestuurd.
Daarna koos ik de kaart van Trijntje. Deze kaart past echt bij mij. Als theeleut is deze mok mij op het lijf geschreven en als de mok dan zo mooi geborduurd is en gevuld met handwerkspulletjes dan word ik daar echt blij van. Trijntje krijgt het stencil van de open haard.
De derde kaart kozen we door ouderwets een lootje te trekken. Alle overgebleven namen in een bak en daar kwam het lootje van Elle-Jeanne uitgerold. Ook al zo'n mooie kaart met handwerkthema. Het setje met de banners is voor jou!

Iedereen nogmaals bedankt en na de zomer hoop ik weer wat vaker in blogland te zijn dan de afgelopen weken!

11 opmerkingen:

 1. wat een hoop leuke verjaardags kaartjes heb je gehad
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige serie mooie verjaardagskaarten heb je gehad en je hebt er een hele mooie top 3 uit gehaald!
  Fijne dag!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaarten voor je verjaardag gekregen, een fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jee, wat een berg kaarten! Zo leuk! Ik geloof direct dat het een lastige keuze was, maar jullie hebben goed gekozen, wat een mooie kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk dat ik in de prijzen ben gevallen.
  Dankjewel Henriët.
  De andere dames ook gefeliciteerd.
  Fijn vakantie, geniet ervan.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat mijn kaart zo goed bij je in de smaak is gevallen. En leuk om er mee in de top drie te komen. Heb de kaart met veel plezier voor je gemaakt. Ellie En Elke Jeanne ook van harte gefeliciteerd me5 hun top plekje een hele eer omdat er veel mooie kaarten zijn gemaakt. Ik heb je een privé bericht gestuurd… maar dacht ik probeer het nog 1 keer! Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is het gezellig bij jou op de vensterbank met al die mooie kaarten! Ik hoop dat je er nog lang van zal genieten! Je hebt een prachtige top 3 uitgekozen met jongste zoon!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is zeker een feestje geweest, zo'n stapel post. En moeilijk hoor, een keuze maken!
  Gefeliciteerd aan de winnaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke berg post, Henriët! Knap im een keuze te maken.
  Gefeliciteerd aan de winnaressen!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk dat je zo verwend bent met verjaardagspost Henriët en mooie winnende kaarten hoor. Nu lekker nagenieten.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat super leuk dat je jongste zoon mijn kaartje uit gekozen heeft. Vandaag kwam ik thuis van de camping en lag er een envelop voor mij in de bus. Ik verwachtte geen post het was een super leuke verrassing om het trouwsetje voor de Eline muizen te krijgen. Heel hartelijk bedankt ervoor Henriët.
  Wat heb je veel kaarten gekregen van hobbymaatjes zo leuk om te zien wat er voor je gemaakt is. Geniet ervan van en ze geven je vast ook nog nieuwe inspiratie voor je hobby.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen