woensdag 28 oktober 2020

Marjolein is jarig

Vandaag viert Marjolein haar 35e verjaardag. Op haar blog had ze een give-away georganiseerd maar ik vond het ook leuk om haar een verjaardagskaart te sturen. Als het goed is is deze kaart ondertussen bij haar bezorgd:


Het card-display heb ik op een leuk papiertje met roze stippen geplakt. Op het display een schilderijtje met tekst, 2 tropische bladeren, Marjolein's leeftijd in zilveren cijfers en een kaartje met gflctrd!
In de envelop vond Marjolein een zakje met nog zo'n display en zwarte knijpertjes met daarbij de uitdaging om er met haar eigen spulletjes een kaart mee te maken en deze 1 december op haar blog te plaatsen. Dat ga ik ook doen dus houd onze blogs in de gaten zou ik zo zeggen!

Gisterochtend 2 uur gewandeld hier in de buurt. Camera mee en genieten maar. Ik was alleen want manlief lag op bed na zijn nachtdienst. Maar omdat het herfstzonnetje zo lekker scheen ben ik toch maar gaan wandelen. Onderweg kwam ik ook nog Schotse Hooglanders tegen:


De natuur is zo mooi op dit moment. En voor ons gelukkig heel dichtbij. Op 5 minuutjes lopen vanaf ons huis begint het bos. Dit heidegebied ligt op 10 autominuutjes vanaf ons huis. Genoeg om van te genieten dus!




12 opmerkingen:

  1. Leuke kaart heb je gemaakt voor de jarige!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart, gezellig met die roze stipjes.
    De lichtval is ook zo bijzonder mooi op dit moment, je wordt steeds zo verrast met prachtige beelden, ik geniet ook volop.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hele leuke verjaardagskaart, en wat een prachtige foto's begrijp dat je hebt genoten..heerlijk als al dat moois dat zo dicht bij is.
    Wij zitten gelijk in de polder als we de deur uitstappen, welk rondje we ook lopen,eerst over een hoge dijk...altijd wind...gisteren was het hier water koud met een snijdende wind.
    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke verjaardagskaart voor Marjolein, tof dat je er meteen een opdracht aan vast hebt geknoopt. Wat een mooie foto's heb je gemaakt tijdens je wandeling.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart voor Marjolein maakte je. En leuke foto's van je wandeling, schitterend.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke en mooie kaart voor Marjolein. Ik kwam eigenlijk voor je KKT kaartje maar je bent vast druk aan het werk.
    Fijne dag!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart voor de jarige, schitterend zijn de hooglanders.
    Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik verwachtte hier eigenlijk een turquoise/goud kaartje te vinden maar vind deze roze/zilveren ook prachtig! De foto's met de hooglanders zijn geweldig mooi, ik ga zo ook even de bossen in maar hooglanders ga ik hier in Brabant niet tegenkomen denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig kaartje heb je gemaakt Henriët voor de verjaardag van Marjolein leuke accntjes aan het rekje gehangen...
    en mooie foto's heb je gemaakt tijdens je wandeling
    maar alleen - te voet- en dan zo een schotste hooglander tegenkomen.. ;-)) stoer van jou ... dat doe ik niet ..
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig kaartje laat je ons weer zien, en ook van je mooie foto’s kunnen we mee genieten. Groetjes, laurette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dank je wel Henriët! Je kaart staat inmiddels in de boekenkast te pronken. Zo leuk! Heb je trouwens al gezien dat jij kerst-giveaway hebt gewonnen? Ik stuur hem naar je toe! En prima plan om op 1 december een kaart met de carddisplay te plaatsen. Ik heb de snijmal zelf niet, dus dat vind ik extra leuk!
    Groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een prachtig kaartje heb je voor marjolein gemaakt Henriet! Leuk gedaan met het rekje
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen