zaterdag 22 augustus 2020

Koning van de jungle

Vandaag een kaart met de leeuw van MD in de hoofdrol. De leeuw is immers de koning van de jungle. En dat terwijl ze helemaal niet in de jungle leven maar op de savanne. Maar dat terzijde.....

Voor deze kaart gebruikte ik de sketch van Try Stamoin' on Tuesday en een jungle papierblok van de Action. Het zwarte kader stanste ik zelf met 2 elkaar in maat opvolgende vierkante stansjes. Het tekstje komt uit een setje telefoontekstjes ook van MD evenals het achterste blad. De voorste bladeren zijn van Ali.

Ik laat deze kaart ook meedoen bij Papaercraft Challenges waar ze dieren op je kaart willen zien en op facebook bij Creaties Suzan waar ze graag een jungle kaart willen zien. Dit is mijn derde inzending.

Vandaag eindelijk weer eens tijd gehad om uitgebreid te knutselen. Dat is aan de tafel wel te zien ;-) Eerst was ik druk bezig om op school mijn klas weer in ter richten en alles startklaar te maken voor mijn nieuwe groep 4-5-6. Afgelopen maandag was het dan zo ver....de eerste schooldag van het schooljaar 2020-2021. Natuurlijk ging ik maandagochtend ook naar school om samen met mijn duo naar de vakantieverhalen te luisteren. Ook heb ik toen alle kinderen van onze locatie op de foto te zetten. Dat doe ik eigenlijk ieder jaar. Leuk om die foto's door het schooljaar heen te gebruiken. En vanaf woensdag moest ik zelf weer vol aan de bak. Het is even wennen met drie groepen bij elkaar maar het voordeel is dat ik op woensdag- en donderdagochtend een onderwijsassistent heb en op vrijdag is eerst groep 4 naar gym en daarna groep 5 en 6 dus dan heb ik ze tot aan de ochtendpauze gesplitst. Het gaat vast goed komen dit schooljaar! Het is een gezellig clubje.

Morgen hoop ik er weer te zijn met een nieuwe kaart. manlief gaat 's middags naar bed omdat hij de nachtdienst in gaat dus dan heb ik weer alle tijd en ruimte.

16 opmerkingen:

 1. Schattig jungle kaart met die prachtige leeuw.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart Henriët! Mooi alles gecombineerd en ik vind de kleuren ook echt prachtig samen. Succes met het nieuwe schooljaar, komt vast goed. Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke kaart, ik krijg er een glimlach van 🙂.
  Groep 4-5-6 lijkt me best moeilijk, het leeftijdsverschil is zo groot. Maar soms kan het niet anders, succes en veel werkplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke kaart Henriet! Dat frame doet me ergens aan denken! ;-)
  Fijn dat jullie start goed was. En het klinkt goed, dat je een onderwijsassistent krijgt. Dat scheelt!
  Fijne middag morgen. Lekker even me-time!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke jungle tafereeltje op je kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke kaart! Mooi dat papier, ik heb dat papier ook klaar liggen om wat mee te maken, nu nog een doosje tijd ;) mooi werk op school, gecombineerde klassen soms druk, maar ook zo gezellig! Geniet ervan!

  Hobbygroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooi kaartje zo leuk met de schattige leeuw mooi dp papier heb je gebruikt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaartje!
  En dat is best veel, 3 verschillende groepen bij elkaar! Maar wel fijn dat je een onderwijsassistent hebt. Veel succes het komende schooljaar!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke, vrolijke kaart! Leuk dat je weer meedoet bij TSOT.
  En dat klinkt als best een uitdaging, 3 groepen. Veel succes dit schooljaar!

  Groeten Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave jungle kaart heb je gemaakt Henriet!
  Veel succes in het nieuwe schooljaar.....het is soms een beetje puzzelen maar komt vast goed!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Great jungle card, Henriet!!! I had a hard time making my card for this challenge, but your's looks like it was made for this TSOT sketch!!! Thank you for sharing your fun card with us! -Donna

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh dat papierblok heb ik me ook juist aangeschaft, wat heb je er een supergave kaart mee gemaakt helemaal top !
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig leuke kaart Henriet.
  Zeker in combinatie met dat mooie papier

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Congratulations, Henriet! Your beautiful card was chosen as one of our top 3 last week at Try Stampin' on Tuesday!!! -Donna

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Beautiful jungle card! What a gorgeous design, love it. Thanks so much for sharing and for playing along at Papercraft Challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Such a cute creation! Thank you for sharing with us over at Papercraft.
  Hugs, Silke

  BeantwoordenVerwijderen