zaterdag 15 augustus 2020

België daagt Nederland uit

 Vlak voor mijn verjaardag kreeg ik weer een mooie envelop met inhoud van Mieke. Ik hoop dat zij er een foto van op haar blog heeft gezet want dat ben ik vergeten.... Eigenlijk was ik de hele envelop bijna vergeten. Hij kwam vlak voor mijn verjaardag, daarna gingen wij een weekje op vakantie en toen begon het warme weer en heb ik mijn knutselspullen bijna niet aangeraakt. En de opdracht paste nog wel zo goed bij het tropische weer van de afgelopen dagen: Maak een zomerse of tropische flip swing card en dus ging ik gisteravond na het eten aan de slag:


Nou had ik nog nooit gehoord van een flip swing card maar gelukkig blijkt internet dan je grote vriend. En de kaart was al keurig voorgesneden en voorzien van rillijnen dus dat kon bijna niet mis gaan. Ook het mooie glimmende papier voor de zijkanten was al gesneden en wel bijgevoegd. De basis was dus snel klaar. Voor het middenstuk de bijgeleverde witte papiertjes bewerkt met distress inkt en gemat op kraft. Daarna op de voorkant 2 bladeren en een flamingo. Als je de kaart open doet zie je de tekst een ananas en weer een flamingo en een blad. Om het nog tropischer te maken heb ik zowel aan de voorkant als aan de achterkant nog een palmboom toegevoegd.

Ben je nu ook benieuwd wat Mieke met dit pakketje heeft gemaakt kijk dan snel op haar blog. Volgende maand zijn we er weer op de 15e want dan daag ik Mieke weer uit.

12 opmerkingen:

 1. Heel mooi gedaan! We hebben allebei dezelfde kleuren distress inkt gebruikt ;-) Je ziet dat het dezelfde kaart is, maar toch net weer wat anders! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tropische kaart, Henriët!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is leuk! Dat model ga ik eens opzoeken, klinkt zo al als een feestje!
  Nu gauw bij Mieke kijken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kaart.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke kaart! Tropisch is het zeker, goed geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tropische kaart, Henriët.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De opdracht is geslaagd, dit is wel een heel leuke tropische kaart geworden.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is een heel leuk model! Leuk kaartje.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave tropische kaart Henriët. Dat is het leuke van elkaar uitdagen, je moet soms uit je comfortzone en ontdekt zo nieuwe dingen. Ik vind hem mooi en feestelijk door het papier. Ik ga meteen bij Mieke kijken.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie tropische kaart in een leuk model
  Groetjes
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wa en leuke tropische kaart. Het achtergrond papier is heel leuk . Geeft mooi effect. Leuk tropisch tafereel. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke tropische kaart is het geworden! Het blijft leuk elkaar uit te dagen he?
  Alles gelukt met de klas en heb je er een beetje zin in, maandag? Fijn dat de ergste warmte dan weg is!

  BeantwoordenVerwijderen