zondag 21 juni 2020

Zon,zee & strand

Vandaag al weer een zomers kaartje. Zal wel komen omdat er tropische temperaturen voorspeld zijn voor de komende week.


Ik gebruikte de sketch van Sketch Saturday en koos vrolijke, zomerse papiertjes uit een blokje van de Action. Deze keer was de beer weer eens aan de beurt om op een kaart te verschijnen. Ze mocht een badpak lenen van mevrouw muis.
Deze kaart link ik ook meteen bij Knutsels en Kadootjes. Wat een toeval dat hun nieuwe thema 'zomer' is. Dat wist ik nog niet toen ik met dit kaartje begon maar nu kan hij mooi meedoen!
Ik laat dit kaartje ook meedoen bij Suzan op facebook. Zij heeft iedere maand een leuke challenge met een leuke prijs. Deze keer is het thema strand.

De rest van de dag rommel ik een beetje aan in huis en tuin. Manlief gaat vanmiddag slapen omdat hij vannacht aan zijn eerste van 5 nachtdiensten begint.
Omdat het hem zwaar valt nu ze op zijn bedrijf terug zijn gegaan naar een 3 ploegen-rooster (5 dagdiensten, 5 nachtdiensten en 5 ochtenddiensten) hebben we de knoop doorgehakt en gaat hij vanaf 1 september 4 dagen per week werken. Hij is dan op maandag vrij. Dat hebben we zo gepland omdat ik het nieuwe schooljaar op woensdag/donderdag/vrijdag werk. Altijd een lang weekend samen dus.

Geniet van het mooie weer! Dat ga ik nu ook doen met een boek, een kopje thee en een haakwerkje in de tuin.

16 opmerkingen:

 1. Heerlijk, zomers kaartje! Dat past wel bij het weer van vandaag en volgende week... Fijn vooruitzicht samen een lang weekend! Lijkt me pittig dag en nacht diensten... Elke keer weer wisselen van ritme...

  Hobbygroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie zomerse kaart heb je gemaakt, Henriët.
  En wat een fijn vooruitzicht vanaf september, dat wordt genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje Henriet! Echt zomer!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig dat beer en muis dezelfde maat hebben ;-) het staat haar goed! Geniet van vandaag, wat ben je aan het haken? Laat je het ook nog zien? Zou ik leuk vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit badpak staat beer ook geweldig! Leuke zomerse kaart is het geworden! Leuk vooruitzicht gaan jullie tegemoet.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi, zomers strandkaartje. Goed idee om 4 dagen te gaan werken en samen een lang weekend te hebben,
  Groetjes
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zomers kaartje.
  De beer heeft ook al een zomers pakje aan.
  Oh, fijn 4 dagen werken, en Dan samen genieten van een lang weekend.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke zomerse kaart!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk zomers kaartje! Dat badpak past perfect ;-) Wat een heerlijk vooruitzicht, volgend jaar altijd samen een lang weekend. dat gaat vast rust geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je lekker snel ;-) Je kaartje is prachtig zomers!
  Dat zijn vast heerlijke lange weekendjes. Als het goed is gaat Geert met pensioen in oktober. Hij mag eruit via een overtolligheidsregeling. De gasprijzen zijn te laag dankzij Corona en er moeten weer mensen uit. Ik moet nog wel even aan het idee wennen. Maar als het kan, dan zijn we gek het niet te doen.
  Fijne week, liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal top zo zomers, leuke outfit heeft beer geleend van mevr. muis.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Henriët, dat is zeker toeval! EN het is een heel leuk kaartje ook nog! Dank je wel voor het meedoen bij K&K.
  EN wat en goed idee dat Dirk minder gaat werken. Peter doet het nu een jaar of 6 en is elke vrijdag vrij. Ook een lang weekend (als ik vrij ben) en dat bevalt hem uitstekend! Als het kan altijd doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Henriet. Leuk de beer in badkleding. Echt een zomerse kasrt geworden zo. Je man heeft gelijk . Wij hebben ook jaren allebeide 4 dagen gewerkt. En hadden dezelfde dsg vrij. Dat beviel onscherp goed. Zo konden we op een doordeweekse dag ook leuke dingen gaan doen. Later afgebouwd naar 3 . Bij mijn was daar een speciale regeling voor... is ons altijd goed bevallen. Nu beide met pensioen en dat bevalt ook goed vermaken ons prima.. . Werken is prima maar als je ouder wordt is het ook leuk om wat meer tijd voor jezelf te hebben.... groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. oooh die is gaaf wat een leuk idee met de nieuwe strandset van eline die van mijn komt van middag binnen met de post
  kan ik ook lekker aan de slag
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een toeval, dat je al aan de kaart begonnen was, maar het is een hele mooie zomerse kaart geworden. Wat heerlijk dat jullie vanaf september samen een lang weekend hebben. Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen