zaterdag 13 juni 2020

Nogmaals De Egel

Vandaag alweer een kaartje met de sketch van De Egel. Met dit kaartjes was ik al begonnen voordat ik aan mijn kerstkaart begon maar door tijdgebrek was het nog niet gelukt deze af te maken:


Het papier komt uit een ouder blokje van de Action. Alle onderdelen gemat op blauw en geel alleen de bovenste strook niet omdat ik die uit vellum heb gedaan. Daarop heb ik het woord gefeliciteerd gestempeld met VersaMark en ge-embost met gouden embossingpoeder. De strook zit alleen achter de muis en de letter D vastgeplakt. Daardoor wijkt hij links een beetje op de foto.
Op de vellum strook mevrouw muis. Ze heeft haar nieuwe badpak aangetrokken en is een dagje naar het strand. Ze heeft haar emmertje en zonnehoed meegenomen en mocht van zichzelf een ijsje kopen. Wel met maar 1 bolletje....ze moet per slot van rekening aan de lijn denken.
Wie weet maak ik nog wel een kaart met deze sketch. Ik vind het een leuke!!

Vanmiddag kwam de postbode mijn gewonnen prijsje van Lisanne brengen. Ze deed een poosje geleden een oproepje om haar moeder een verjaardagskaart te sturen en hier koppelde ze een verloting aan en ik was de gelukkige. In de envelop zaten 3 mooie stansjes (die ik nog geen van allen heb) en een heel mooi label. Wat een verwennerij.


Morgen waarschijnlijk nog steeds niet voor ons cache-rondje naar Duitsland. Het weerbericht is ons weer niet goedgezind. We schuiven het nog maar weer een week voor ons uit. Ooit zal het wel lukken om die route te fietsen. Per slot van rekening begint over 3 weken voor mij de zomervakantie. Manlief moet nog een weekje langer werken.

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuk kaartje. Mooi in de kleuren geel en blauw en dat vellum heb je erg leuk gebruikt!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een echt zomers kaartje, heel leuk!
  Ik vind die zomeraccesoires ook zo gaaf, maar heb geen idee voor wie uit mijn kennissenkring ik een kaart daarmee kan maken, dus laat hem aan mij voorbijgaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Henriët,
  Gefeliciteerd met je gewonnen prijs heel veel plezier ermee. Fijn dat je de malletjes nog niet had. Ik vond het super leuk dat je mee gedaan hebt en mij verrast hebt met een mooi verjaardagskaart dankjewel. Je gaat van mij ook een verjaardagskaart krijgen je staat op mijn lijstje.
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi dit zomerse kaartje Henriët wat een vrolijk tafereeltje i erop te zien...PRACHT!!!
  En gefeliciteerd met je gewonnen prijsje...daar ga je vast weer iets moois van maken..
  Groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart met deze leuke sketch. En leuk dat jij de prijs gewonnen hebt bij Lisanne, gefeliciteerd.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk en vrolijk is deze kaart!!
  Het ijsje maakt het helemaal zomers.
  Alhoewel, de kleur geel past daar ook goed bij.
  Deze kaart klopt gewoon!
  Wat jammer dat jullie steeds niet kunnen fietsen, hier valt het qua weer heel erg mee, het is alleen super benauwd en drukkend weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke zomerse kaart met de sketch Henriët, echt een tegenhanger van kerst dus. Mooi zoals je op vellum de tekst geëmbost hebt en mevrouw muis is een plaatje.
  Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
  Jammer dat jullie tochtje niet doorgaat maar nog wel op de planning dus. Het is hier erg benauwd en drukkend weer, ik blijf lekker binnen en ga zo aan het experimenteren met inktjes..ook leuk ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een leuke prijs heb je gewonnen en ontvangen! Je kaart is supertof, een gezellige verjaardagskaart!
  Groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezellige zomerse kaart heb je met deze sketch gemaakt! Mevr. Muis ziet er stralend uit in haar nieuwe badpak en het lekkere ijsje. Wat leuk dat je een prijsje hebt gewonnen. Een fijne zondag, er zijn vast nog andere leuke dingen te doen.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een mooi zomers kaartje ze ziet er mooi uit in haar nieuwe badpak ik vind de stand outfits voor de muis zo leuk die staan op mijn lijstje om aan te schaffen
  leuke kleurtjes heb je gebruikt
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kaart met mevr muis heerlijk zomers.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooie en zomerse kaart, muis geniet volop zo te zien! Fijn dat de envelop goed is aangekomen, heel veel plezier met de mallen! Leuk dat je er nog geen een van had... Blijft leuk hè mallen verzamelen

  Hobbygroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De sketch is leuk he? Maar jouw kaartje nog leuker! Supermooi gedaan met plezier naar gekeken. De laatste loodjes , maar bijna vakantie, die fietstocht komt er wel. Dank je wel voor je bijdrage aan de sketch challenge van de Egel. Groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen