vrijdag 29 mei 2020

Hoe gaat het met je?

Voor Daphne en haar gezin maakte ik een kaart om ze een beetje op te fleuren. Jullie hebben misschien wel gelezen van de brand in het cafe naast hun huis. Zoiets is schrikken en ik vond dat ze wel een kaartje verdienden.


Ik ging aan de slag met de sketch van Try Stampin' on Tuesday. Ik zocht papiertjes uit 2 verschillende blokjes bij elkaar en maakte een bijpassende uil op het label.
Voor de tekst gebruikte ik de leuke telefoonteksten van Marianne Design
Ondertussen kreeg ik een berichtje van Daphne dat de kaart bij hun was aangekomen dus kan ik hem nu zonder probleem op mijn blog plaatsen.

Met onderstaand kaartje stond ik in de top 3 bij Try Stampin' on Tuesday. Dat blijf ik zo leuk vinden als ik wordt uitgekozen in een top 3 of als gastdesigner.


Nu genieten van een lekker lang weekend. Het werken met een continue-rooster op school valt mij tegen. Ik ben aan het eind van de dag echt moe en dat had ik anders nooit. Ben altijd om kwart voor 8 op school en vanaf dat moment tot 14.00 uur ben je constant aan het werk zonder pauze. Want omdat we een kleine school zijn heb je ook tijdens de ochtend- en middagpauze als de kinderen buiten spelen steeds pleinwacht. Ook kom ik lang niet aan alles toe wat ik normaal deed op een dag. Tijd om te knutselen schiet er nu bijvoorbeeld nog helemaal bij in. Misschien lukt dat wel vanaf 8 juni als de klas weer alle dagen naar school komt. We gaan het zien......

14 opmerkingen:

 1. Wat een lief kaartje maakte je voor Daphne, daar zal ze vast blij mee zijn! En gefeliciteerd met je winnende kaartje!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk kaartje heb je voor Daphne gemaakt.
  Ik kan mij voorstellen dat het wel wennen is aan het continurooster, zeker als de kinderen ook maar een paar dagen komen.
  Hopelijk straks meer tijd voor jullie om in de klas te knutselen. Gefeliciteerd met je kaartje!
  Groetjes Marinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje met de lieve uil. Gefeliciteerd met je toppertje.
  Valt niet mee met het les geven, is ook wel heel lang achter elkaar. Voor nu met alle maatregelingen. Geniet van het weekend om bij te tanken. Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart met mijnheer de uil.
  Gefeliciteerd met je toppertje.
  Fijn weekend, en even rust, voor dat je weer aan de slag moet.
  Groetjes Elle-jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk kaartje voor Daphne. Hoop dat je snel je energie weer terug krijgt. Ik heb zelf tussendoor ook echt pauze nodig anders breekt het mij ook op. Nog 1 week en dan wordt het weer een beetje normaal (ik hoop het)
  Fijne dagen!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thank you for joining us again this week at Try Stampin' on Tuesday, Henriet! Your owl card is really nice! I like the way you arranged your background paper! -Donna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart heb je gemaakt met het uiltje. En wat leuk dat je een toppertje te pakken hebt met de ijsbeer! Geniet van het lange weekend na deze vermoeiende week.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. What a fun owl, Henriet! Love the colors you used for him, and your background papers have gorgeous patterns! Thanks so much for playing at TSOT!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kaart heb je gemaakt Henriet. Gefeliciteerd met je toppertje. Je kam nu weer even een paar dagen bijkomen.. geniet ervan. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is een superleuke kaart! Dat doet Daphne zeker weten goed.
  Jammer dat het continurooster tegenvalt. Kan me wel indenken, constant met de kinderen bezig zonder pauze! Inderdaad te hopen dat het 8 juni weer normaal kan. Geniet van dit lange weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja hoor, je kaart hangt hier nog steeds.
  Nogmaals dank je wel!!
  Het is weer heel erg wennen aan een ritme, aan een ander ritme..... daar raak je van van slag en dat kost energie.
  Komt wel weer hoor en..... nu eerst even lekker lang weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kaart. Kan me voorstellen dat je nog je draai moet vinden. Geniet van je het mooie weekend.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een heel leuk kaartje en een leuk initiatief kan me voorstellen dat het een verassing was.
  Pak je rust dit weekend , wordt in ieder geval prachtig weer.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat lief dat je een kaartje stuurde naar Daphne (door mijn onregelmatige blogbezoekjes heb ik dat gemist...), het is echt een hele leuke kaart!
  En gefeliciteerd met je plekje in de top 3 met die prachtige kerstkaart! Een ijsbeer én roze, dat zou de mijne geweest kunnen zijn!! Hij is prachtig!
  Geniet van het verlengde weekend, je hebt het verdiend! Het is inderdaad allemaal vermoeiend, het loopt anders dan anders... Ik hoop met je mee dat vanaf 8 juni alles wat normaler kan lopen en dat je weer wat meer gewone routine krijgt 💗

  BeantwoordenVerwijderen