zondag 2 februari 2020

Jij bent de liefste

Vandaag een kaartje in samenwerking met manlief. En dat is wel heel bijzonder! Hij vindt mijn knutselhobby prima maar vindt nooit zo veel van mijn kaartjes. Als ik er eentje aan hem laat zien is zijn reactie meestal een opsomming van de dingen die op de kaart te zien zijn....... Herkenbaar voor jullie of niet?
Maar vanochtend vroeg ik hem welk dier er op mijn volgende kaart moest komen en gekscherend zei hij "een aap". Nou......dat kan ;-)


Ik gebruikte de sketch van Sketch Saturday en papiertjes uit een blokje van de Action. De aap, de tak met blaadjes en de stempel zijn van MD en de hartjes komen uit een stans uit China.
Ik weet wel wie deze kaart 14 februari van mij krijgt!

Vanmiddag komen mijn collega en haar man klaverjassen. Dat doen we eens in de zoveel tijd. Altijd erg gezellig. Er staan al een grote pan soep en een quiche klaar voor de maaltijd vanavond. Benieuwd wie er gaat winnen vandaag!

14 opmerkingen:

 1. Daarom is het bloggen zo leuk Henriëtte, wij kijken altijd goed naar alle mooie kaartjes en daar genieten we van de vele reacties hè! Je hebt al een Valentijntje gemaakt en gaaf dat het aapje een hart vast houdt voor de allerliefste...prachtig gedaan!!!
  Ik ga ook spelletjes doen met mijn vriendin en samen eten, hihi
  Klaverjassen is ook heel gezellig....fijne middag!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha... ik herken het zo! En niet alleen met kaarten, ook als ik iets nieuws aan kleding heb. Wat vind je ervan? "Ja, blauw".
  Of zou het Drents zijn? Ben benieuwd naar de andere reacties.
  Je kaart voor Dirk is in elk geval super. Hij zal wel lachen...
  Fijne middag en avond. Gezellig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje met het aapje 😍.
  Mijn man vind het altijd wel leuk om mijn kaartje te bewonderen. Maar het leukste is het als de kinderen uit school vragen of ik nog een kaartje gemaakt heb. Hun reacties zijn wel de mooiste.
  Maar wat ik zo leuk vind aan het blog is dat andere mensen dezelfde hobby hebben en het is leuk om daar elkaars kaarten te bewonderen en ideeën op te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart met het leuke aapje, mijn man weet altijd precies te melden of de kaart in evenwicht is, of dat er iets mist.
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat aapje dat het hart in zijn pootjes houdt. Mooie kaart Henriët in leuke kleuren.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuk kaartje is dit geworden Henriët. Gelukkig kunnen we onze kaartjes delen op de blog en krijgen we gezellige reacties van elkaar. Hier thuis krijgen we ook altijd neutrale reacties op onze kaartje, nooit zo enthousiast als de reacties die je op de blog krijgt haha! Hopelijk hebben jullie een gezellig avond!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, als hij dit met Valentijnsdag ziet, weet hij meteen weer wat hij gezegd heeft! Maar de tekst maakt alles goed! Ik vind je kaart superleuk geworden.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, hij heeft zijn eigen dier dus uitgezocht😉.
  Ik vraag meestal al niet eens meer aan mijn man wat hij van mijn kaartjes vindt, want hij weet zich geen raad met die vraag.
  Ik vind jouw kaartje erg leuk.
  Het aapje komt mooi uit op deze kaart, grappig ook.
  Het kleine hartje maakt het een Valentijn kaart, dat vind ik en mooi, subtiel detail.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk trouwens, klaverjassen.
   Daar was het echt weer voor.
   Wij kaarten vaak met oud en nieuw en zeggen dan wel eens.... moeten wenvaker doen, maar door het jaar heen gebeurt dat dan nooit, best jammer.

   Verwijderen
 9. Heel herkenbaar ;-) Maar met deze aap heeft hij je toch goed geholpen. Superleuke kaart! Gezellig zeg, klaverjassen. Ik heb het ooit geleerd op de middelbare school en ben nog steeds fan van het spelletje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een superleuke en vrolijke kaart met dit grappige aapje! Samen een spelletjes doen, leuk! Zowiezo samen bezig zijn, is tof! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke kaart! Haha, misschien dacht hij dat een aap te moeilijk zou zijn en heeft hij die daarom gekozen. Maar... verrassing! ;-)
  Maarten ziet mijn kaartjes altijd wel graag en vindt ze altijd mooi, maar ook niet meer of niet minder :-)
  Ik ben wel benieuwd wie er gewonnen was bij het klaverjassen. Ik ken dat spelletje niet, maar hopelijk hadden jullie een gezellige middag! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke kaart Henriet en leuk dat je man input geeft
  groetjes van Aniet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. We bieden leningen aan alle individuen die projecten hebben maar financiering nodig hebben voor de oprichting. Onze aanbiedingen zijn van een bedrag van 3.000 EUR tot 10.000.000 EUR
  -------------------------------------
  * Financieel
  * Hypotheeklening
  * Investeringslening
  * Autolening
  * Consolidatieschuld.
  * Kredietlijn
  * Tweede hypotheek
  * Terugkoop van krediet
  * Persoonlijke lening

  Contacteer ons:
  E-mail: Axabanquebelge@outlook.fr
  Whatsapp-nummer: +33780725269
  Web Site: Www.axabanque.fr

  BeantwoordenVerwijderen