maandag 12 maart 2018

Een streepje er bij!

Genieten jullie ook zo van de zon? Ik word er helemaal vrolijk van. En het is buiten ook meteen zo lekker. Ik liep vanmiddag al met mijn jas los bij de winkels buiten.
En bij dat vrolijke weer past een vrolijk kaartje:

Ik gebruikte de schets van De Egel waar ze een kaart willen zien met de schets en een dier. Ik liet me hierbij inspireren door mijn schommelkaart van een paar weken geleden. Die staat hier nog steeds op de kast te pronken. Ik pakte hetzelfde blok met papier en ging er mee aan de slag. Terwijl ik er mee bezig was bedacht ik een toepasselijke tekst waardoor ik hem ook nog kan linken bij Dutch Card Lovers waar ze een woordgrap willen zien op de kaart.
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden. Ik wel in elk geval!

Ons weekendje weg was heerlijk! Zaterdagochtend reden we om 8 uur weg richting Noord-Holland. Meteen over de Afsluitdijk lag de eerste cache en al caches zoekend in de buurt van Wieringerwerf kwamen we rond 4 uur uit bij onze B&B. Een heel knus chalet bij erg leuke en vriendelijke mensen in de tuin met alles er op en er aan.
's Avonds hebben we heerlijk gegeten in restaurant De Dikke Bries. Een erg leuk restaurantje aan de haven van Den Over/Wieringerwerf.
Na een prima nachtrust en een heerlijk ontbijt zijn we zondag verder gegaan met cachen en na 96 caches in totaal waren we gisteren om 5 uur weer thuis. Fijn dat dit al weer kan 13 weken nadat manlief een nieuwe knie heeft gekregen!

Nu weer op voor een drukke week. Weer geen avond thuis...... Muziekrepetitie, 10-minutengesprekken, muziekles, OC-vergadering, klaverjassen en feestje ter ere van het 40-jarig bestaan van het werk van manlief. Goed gevulde dagen en avonden dus weer deze week. En niet eens naar Donar deze week! Maar ik klaag niet hoor want van zo'n weekendje weg krijg ik dan weer een hele hoop energie!

10 opmerkingen:

 1. Klinkt druk maar ook heel vrolijk !
  Geniet ervan !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart volgens de schets heb je gemaskt Henriet. Gezellig dat je een weekendje op stap bent geweest. Geniet er masr van. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig vrolijk kaartje ! Fijn weekend heb je achter de rug ! Dan kan je er weer even tegen !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal verliefd op dit deze schattige kaart, en de tekst past er super bij! Wat leuk dat jullie zo'n fijn weekend hebben gehad. Hier kwam vanmiddag de regen met bakken tegelijk uit de hemel. Fijne week!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuke kaart, wat een prachtig papier toch. Ik gebruik het ook graag.
  Succes en sterkte met alle drukte van de week!
  groetjes,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat kan ik me helemaal voorstellen, dat je energie krijgt van al die dingen! Ook al ben je dan geen avond thuis, des te leuker is het weekend. Noord Holland ziet er goed uit. Echt genieten met dit weer!
  En je kaart!! Zo gaaf. Ik vind hem top! Dank je wel voor het meedoen bij de Egel. En je tekst is ook erg leuk. Zo lang het niet op de kerfstok is....
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk he, van zo’n weekend kun je zo opladen! En fijn dat het goed gaat met je man, daar word je ook blij van. Je kaartje is enig, wat een leuk malletje is dat. Geniet nog ff na van je fijne weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk gedaan en originele tekst. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaart en wat een grappige tekst heb je gebruikt. Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen