zondag 18 maart 2018

CAS

Vandaag ben ik er weer met een kaartje voor het blog van CAS on Sunday. Ze willen hier graag sequins op je kaart zien. Die heb ik niet heel veel, maar er ligt wel een zakje met blauwe sequins in mijn "van alles wat bakje". De blauwe sequins werden dus het uitgangspunt van mijn kaart. Bij blauw denk ik aan water en bij water......dacht ik aan mijn walvis.


Een grote cirkel gestanst uit lichtblauw papier. Daarachter van iets donkerder blauw de golfjes. De walvis achter de golfjes geplakt maar zijn staart over de cirkel laten uitsteken. Tekstje en sequins er bij en klaar was mijn CAS kaart.

Vandaag was echt een uitrust- en bijkom dagje. Eerder deze week konden jullie al lezen over mijn drukke schema en dan is een dagje niksen daarna echt lekker.
Mijn leerling heeft gisteren niet gewonnen met het voorlezen. Maar.....ze deed goed haar best en meedoen is nog steeds belangrijker dan winnen!
Het feestje van het werk van manlief gisteravond was erg leuk. :Lekker gegeten bij de verschillende food-trucks en daarna lekker swingen op de muziek van de Edwin Evers band. Een top avond!

7 opmerkingen:

 1. Wat een super lief kaartje Henriet!
  Ik heb nog wat rondgekeken op je blog en zag dat ik heel wat moois gemist heb tijdens mijn afwezigheid.
  Bedankt voor je lieve blogberichtjes!
  Live groetjes,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na een top avond een top kaartje !
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf die walvis in de cirkel. De sequins passen er goed bij. Jammer zeg, dat jullie leerling niet gewonnen heeft. Donar gaat trouwens goed hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, die walvis is super zeg! Heel leuk kaartje! En met een paar sequins erbij...tof voor de challenge bij Cas on Friday. Gezellig dat je meedoet! Beetje uitgerust dit weekend?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja, ook deze heb ik! Zo leuk. Ik zag en leuke quote op FB. Dat je genoeg srapspullen koopt maar dat het probleem is dat je sneller koopt dan je maken kan, zoeits. Dat is op dit moment bij mij zo...even een koopstop, denk ik dan.
  Maar om terug te komen op je kaart: heel gaaf!
  En heerlijk zo'n dagje om uit te rusten en na te genieten van alle leuke dingen die je beleefd hebt.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke kaart met de walvis en de sequins, is wel eens lekker zo'n rustig dagje,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is een heel leuke CAS kaart geworden. Jammer dat je leerling niet heeft gewonnen, maar ze is toch een ervaring rijker.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen