zaterdag 13 januari 2018

Love

Soms heb je van die kaartjes.......die maar niet opschieten. De hele dag ben ik met dit kaartje bezig geweest. Iets er bij, iets er af, andere stansjes. Pfff......het schoot maar niet op. Totdat ik ineens bedacht dat ik nog stansjes van een cactus had liggen. Toen was het zo gepiept.

De basis is een witte, vierkante kaart. Daarop een wit vierkant waarop ik 3 stroken dp heb geplakt in zwart wit. Daarop een rechthoek gemat op groen papier, En daarop tenslotte de cactus en het woord love.
Als ik het zo zie vraag ik me echt af waarom het zo lang duurde voordat het naar mijn zin was.

Deze kaart laat ik meedoen met de kleurenbingo-challenge van Knutsels en kadootjes (groen, wit, zwart) en bij Cas on Friday waar het thema LOVE is.

Donderdag vertelde ik al dat ik 's avonds een workshop ging volgen. het was een workshop "dikke dames" schilderen. Samen met mijn schoonzusje naar Beilen gereden waar we op het werk van haar zus aan konden schuiven. Eerst de dikke dame voorzien van een kleurtje en daarna de stippen/versiering aanbrengen. Leuk om te doen en erg gezellig!

12 opmerkingen:

 1. Hoi Henrïet, wat een mooie kaart heb je gemaakt voor de Bingo bij K&K. Ik kan me wel voorstellen hoor, dat het soms moeilijk is, vooral als je er stansjes bi wilt gebruiken. Dan weet ik ook nooit wat ik moet gebruiken. Maar deze is ontzettend goed gelukt!
  Dank je wel voor het meedoen!
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms heb je wel eens van die kaarten waar het niet bij wil lukken en opeens...oh ja, zo en klaar. Hij is leuk geworden met de cactus erop. Wat een gave "dikke dames" maakten jullie, gezellig zo met je zus.
  Je kerstkaart met de vogeltjes is prachtig, heel stijlvol.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moest toch wel even lachen om je cactus, de combinatie van Love en een stekelige cactus, maar het roze kroontje(of is het een bloemetje?) maakt veel goed. De dikke dames zijn prachtig, leuke workshop,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dat is een stekelige liefde Henriët maar je kaart vind ik er top uitzien. Wat zijn die gááf die dikke dames. Zijn die van steen of waar zijn die van gemaakt?
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar hoor! Je kaart is erg leuk geworden met de cactus. Ook de dikke dames zijn erg leuk geworden, ik kan me voorstellen dat het heel gezellig was.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn zó tof, die dikke dames, ik heb er één geschilderd. Blijf ze enig vinden! Je kaartje is leuk, gave cactusstans heb je gebruikt. Soms zit je eindeloos te tobben, dat ken ik, heel frustrerend! Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel herkenbaar dat geschuif en dat het niet wil lukken. Als je tijd hebt, gewoon laten liggen en de volgende dag weer kijken. Dat helpt mij eigenlijk altijd. Alleen pas geleden voor een challenge en tijdnood en toen wilde het ook niet lukken. Dan ben ik ooit nooit zo tevreden ver een resultaat....
  Jouw kaartje is leuk! En dank je voor het meedoen bij K&K.
  De dikke dames zijn ook enig! Gezellligzo'n workshop!
  En sterkte deze extra drukke week. Eerst nog even van je vrije zondag genieten!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zeker herkenbaar dat het niet altijd wil lukken, op een later tijdstip is het idee er ineens.
  Leuk met die cactus mooi door zijn eenvoud.
  je dikke dames vind ik ook geweldig
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja soms.... maar het is je gelukt, met een mooi resultaat.
  Wat een mooie dikke dames hebben jullie gemaakt, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave kaart is dit. Leuk die zwart witte achtergrond en de cactus op de voorgrond, het is helemaal goed gekomen met je kaartje, je workshop met dikke dames is echt geweldig. Bedankt voor het mee doen bij Knutsels en Kadootjes. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke kaart!
  Gave cactus, helemaal hip ;)
  Gezellig dat je meedoet met de challenge bij Cas on Friday!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaart heb je gemaakt voor de kleurenbingo bij Knutsels&Kadootjes.

  Bedankt voor je deelname.

  Groetjes Nelly (DT K&K)

  BeantwoordenVerwijderen