woensdag 3 januari 2018

2019????

Ja, ja.......je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Mijn eerste kerstkaart voor het eind van dit jaar is klaar!
In mijn leeslijst zag ik een bericht van 52 weeks to Christmas. Een poos geleden deed ik trouw mee met hun blog door iedere week een kerstkaart te maken. Dat was wat in het slop geraakt maar ik heb mezelf voorgenomen om er nu iets regelmatiger aan mee te doen zodat ik op het eind van het jaar niet in de kaarten-stress kom.
Deze keer vragen ze een ijsbeer of een pinguin op je kaart. Mijn idee was om er een ijsbeer en een pinguin op te maken maar door ruimtegebrek heeft de ijsbeer het veld moeten ruimen.
De kaart spreekt eigenlijk wel voor zichzelf. De iglo, de pinguin en de ijsschots zijn allemaal van Marianne Design.

Hebben jullie de storm van vandaag allemaal overleefd?? Hier zitten we met stormschade. Toen ik vanochtend een bolletje wol uit mijn voorraad pakte was dit nat. Een deel van mijn voorraad staat in een bak in de erker en wat blijkt nou......de erker lekt.Waarschijnlijk heeft het loodrandje losgelaten en waait de regen nu onder de dakbedekking. Dit ontdekten we blijkbaar flink laat want er was al van alles nat. Meteen maar een vriend gebeld die aannemer is, want manlief kan op dit moment niet op onderzoek uit wat de oorzaak is. De bolletjes wol liggen nu te drogen op de verwarming......

11 opmerkingen:

 1. Haha, jij bent er inderdaad wel heel vroeg bij ja :-)
  Ik dacht eerst toen ik je kaart en de titel van je blogpost in mijn leeslijst zag, dat je een vergissing gemaakt had. Of dat je een kaart van iemand ontvangen had of zo. Maar inderdaad; met het challengeblog is het handig om even vooruit te denken. Ik vind het een hele leuke en "ijskoude" kaart. Mooi! Wat super vervelend dat jullie een lekkage hebben. Ik heb mezelf hier wel een paar keer afgevraagd of alles droog en heel zou blijven. Gelukkig (nog) geen schade kunnen ontdekken. Al heb ik ook wel heel veel achter de computer gezeten vandaag... Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pinguïns, ik vind ze leuk! Gave eerste kerstkaart. Er moet er eentje de eerste zijn, toch ;-) Lekkage en natte bolletjes wol, das minder. Hopelijk is het simpel te verhelpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DAt is een mooi begin voor het nieuw jaar, een hele leuke kerstkaart.
  Leuk dat je weer meedoet met de challenge, en gezellig dat je van plan bent vaker mee te doen, tis zo lekker aan het eind van het jaar....een voorraadje kerstkaartjes.
  Succes met de lekkage, hopen dat het snel opgelost wordt.

  Fijne avond Annemarie en Merit DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He verdorie, je wol nat! Als haakster snap ik helemaal dat dit echt vervelend is! Je kaartje met schattige pinguin is enig, en nummer 1 voor volgend jaar heb je mooi af! En voor dit jaar, maak er een mooi 2018 van, zonder meer lekkages!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat balen die lekkage, ik hoop dat het gauw wordt opgelost! Je hebt een leuke "eerste" kaart gemaakt. Alleen maar handig zo'n voorraadje aan het eind van het jaar!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend, die lekkage. Ik had vandaag ook problemen op dat punt, gelukkig eind van de middag opgelost.
  2019, oh ik moet altijd al zo wennen aan het begin van het jaar aan dat nieuwe getal. Dit gaat wel heel snel zo ;-), maar je kaartje is mooi! groetjes, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet een leuke start zo met die lekkage, hoop dat je wol netjes opdroogt.
  Een mooie eerste kerstkaart voor 2019 heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaart, heel leuk ! Minder leuk is de stormschade, hopelijk wordt het snel verholpen ! Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. toffe kaart, fijn dat je meedoet met onze challenge!
  Hopelijk valt de stormschade mee!
  groetjes
  Nancy DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kaart!
  En wat leuk de 2019.

  Groetjes,
  Yvonne.
  DT52WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kaart is dit geworden zeg. De pinguin is in ieder geval al klaar voor 2019, je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen. En je hebt in ieder geval al een goed voornemen gemaakt om regelmatig met ons blog mee te doen. Groetjes, Ingrid 52 WTC.

  BeantwoordenVerwijderen