dinsdag 18 juli 2017

CAS(E) this Sketch

Bij een aantal bloggers had ik al eens gezien dat ze een kaartje instuurden voor CAS(E) this Sketch!. Vandaag maar eens de tijd genomen om hier ook volger te worden en met de huidige sketch een kaart te maken. Bij het zien van de sketch had ik meteen een uitwerking in mijn hoofd.
Ik heb de verschillende vakjes gekleurd met stempelinkt en een stukje van een schuursponsje. Op het groene vlak (het gras) stempelde ik een grasrandje en daarop een koe en een kalfje (stansjes uit China). Het blauwe en het gele vlak moeten de lucht en zo zon voorstellen. Toen op zoek naar een geschikte tekst want ik wilde niet dat deze de beide vlakken zou overlappen. Uiteindelijk werden het een stempeltje met "Jarig!" en eentje met "Hoera!".

Het is weer eens iets anders maar ik ben er wel tevreden mee. Het is in elk geval geworden wat ik in mijn hoofd had.

Het etentje met ons kwartet zaterdagavond was erg gezellig. Veel verhalen gehoord. De jongens hebben het naar hun zin!
Zondag viel de markt helaas een beetje in het water. Toch nog het een en ander verkocht gelukkig. Dinsdag ga ik in de herkansing. Dan komt de Drentse fiets vierdaagse hier door het dorp en de winkeliers hebben gevraagd of er mensen uit het dorp een marktje in willen richten. We gaan het weer meemaken!

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee om de drie vlakken van je kaart te gebruiken voor het gras, de lucht en de zon. Originele uitwerking van de schets. Ik duim voor beter weer dinsdag. Hopelijk verkoop je dan wat meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke uitwerking van de sketch, leuk zijn de koetjes, mooie kleurvakken..en ook de bedoeling daar van.
  groetjes, Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel goed bedacht zeg! En helemaal fijn als je kaart zo wordt als hij in je hoofd zat. Jammer dat het weer niet mee werkte bij de markt in Zeegse. Inderdaad duimen op ne betere verkoop bij de fiets vierdaagse.
  Geniet in elk geval van je laatste dagen op school en dan heerlijk vakantie!
  Lieve groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk je kaartje Henriet.
  Inderdaad jammer dat het weer tegen viel op je kraampjesdag....nu maar hopen dat het dinsdag beter gaat....succes!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen