zaterdag 17 januari 2015

Winter

Vandaag een toepasselijke kaart: vannacht heeft het flink gevroren en tijdens het afwerken van dit kaartje kijk ik naar schaatsen (NK sprint) op tv. En dat samen inspireerde mij tot dit kaartje:
De basis is een kraft kaart. Daarop design papier uit het blokje Artic winter van Marianne Design. De stempel (ook van MD) heb ik afgedrukt op papier uit hetzelfde blokje en gemat op kraft.  De winterstans en de schaatsen zijn van Joy!. Afgewerkt met bolletjeslint en 2 houten sterren.

Deze kaart laat ik meedoen met de volgende challenges:
Creapaleis waar alles mag.
Hobbywinkel De Egel waar ook alles mag.

Het kijken naar het schaatsen is voor mij vandaag extra leuk. Bo van der Werf is 1 van de deelneemsters en zij is een oud leerling van mij. Jaren geleden zat ze bij mij in groep 5 en 6. Ook toen was ze al heel fanatiek aan het schaatsen. Helaas ging haar eerste rit niet zo goed, maar er komen nog 3 ritten.


11 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je bij het schaatsen op tv een oud-leerling voorbij ziet komen! Je kaartje is lekker winters. Dit weer is stukken beter dan die sombere, natte dagen die we de laatste tijd hadden, toch?!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kaartje Henriët, gaf mij gelijk een O, ja gevoel, schaatsen liggen ook nog ergens in een laatje. geeft een winters gevoel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat speciaal om je kaartje af te werken tijdens het NK sprint Heriet en wat leuk om een oud leerling van je voorbij te zien komen! Je kaartje is helemaal in winterse sferen en ziet er dan ook PRACHTIG uit!

    Groetjes en een gezellig schaatsweekend,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Henriët,
    wat heb je een prachtige kaart gemaakt, mooi met het bolletjeslint en de stempel staat mooi op het papier..
    Leuk dat er een oud-leerling van je meedoet, spannend,
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuk kaartje Henriët....heel speciaal is dat om een oud-leerling bij het NK schaatsen te volgen....en dan ondertussen ook nog zo'n prachtige kaart te maken....KNAP gedaan!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha Henriet,
    wat een topkaartje! Als ik er goed naar kijk is het niet eens zo ingewikkeld, maar de indeling is gewoon goed. Leuk, een oudleerling. Daar wacht ik ook nog op. Niet alleen schaatsen hoor, maar ook andere sporten of talenten.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

  7. Wat leuk dat je meedoet met onze eerste Challenge !
    Leuk dat je op die manier inspiratie opdoet, want
    het is een super mooi kaartje geworden ☺
    Veel succes met de Challenge.

    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}
    {DT De Egel}

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig mooie winterse kaart Henriët!
    Alles klopt je kleuren, het plaatje, de schaatsen, de tekst en het pompomlint.
    Knap gedaan.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke kaart.
    Leuk dat je mee doet aan de Challenge van de Egel.
    Groetjes Sandea

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke blogje! ik haak graag, en zo kom ik haakblogjes tegen....ik zag u via andere haaksters en vind leuk om meer te gaan bezoeken...liefs ❤

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een toepasselijk kaartje. Hier is het ook een witte wereld geworden vanavond. Prachtige uitvoering. Fijn dat je meedoet met de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen