zaterdag 10 januari 2015

Budgetkaartje

Goedemorgen allemaal. De eerste schoolweek na de kerstvakantie is omgevlogen. En dat ik al weer helemaal in het ritme zit was vanochtend wel duidelijk want ik was zelfs zonder wekker om half 7 wakker. En ik weet dat liggen blijven geen zin heeft want dan word ik steevast met hoofdpijn wakker.
Naar beneden dus maar. Mijn boek uit gelezen en toen de knutselspullen maar op tafel gezet. Vorige week was ik ook al bezig geweest met een kaart voor de Lift Challenge maar die is in de prullenbak beland. Vanochtend dus maar een nieuwe poging en die vind ik wel goed geslaagd:
De basis is een rechthoekige kaart op ansichtkaartformaat. Daarop grijs papier van Boekenvoordeel en daarop design-papier uit een blokje van Zeeman. Ook de rechthoek met de bloemen komt uit dat blokje. Hoera gestanst uit grijs/bruin papier van Boekenvoordeel in dezelfde kleur als in de bloemenprint zit. Stukjes washi-tape boven en onder van de Wibra en bovenaan een vogelkooi bedel van de Action. O ja.....en de plakparels komen van het Kruitvat. Nu snappen jullie de titel vast en zeker ook wel :-)

Deze kaart laat ik ook meedoen met de challenge van Webshop AnMaCreatief waar ze een favoriete kleurencombinatie vragen. En hoewel ik niet echt een favoriet heb vind ik deze grijs/bruin/blauw combi wel heel erg mooi!

11 opmerkingen:

 1. Hoi Henriët,
  Wat een leuk kaartje! Mooie kleurtjes en papiertjes!!
  Ja de schoolweek vloog voorbij en inderdaad als je een ritme te pakken hebt ben je heel vroeg wakker. Ik koos er wel voor om lekker te blijven liggen :) Maar jij hebt alweer lekker geknutseld!!
  Fijn weekend nog.

  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooie "budget" kaart! Echt een beauty.

  groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje mét bedel...die hebben ze hier bij de Action niet hoor!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dat budget is er niet aan af te zien. Mooi kaartje, en erg mooie materialen gebruikt! Dank je wel voor het meeliften!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie lift, ik vind ook de tinten prachtig bij elkaar! En inderdaad... er is niet aan af te zien dat het budget is. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Henriët,
  Je hebt een prachtige lift gemaakt, leuk combinatie van papier en kleuren, mooi afgewerkt,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi is je kaart, prachtige rustige kleuren! En jawel, de eerste week is alweer voorbij, wat gaat dat hard he!
  Gezellige avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kaartje is het geworden. Wat gaat dat toch weer snel zo'n eerste week. Groetjes mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kaartje heb je gemaakt! De kleuren combi is heel mooi. Ik vind hem deze keer ook echt lastig. Wie weet komt er nog wat uit mijn handen morgen als ik wakker ben. En dan maar hopen dat mijn eerste poging niet ook in de prullenbak beland.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig gelift. Het is inderdaad een lastige deze keer.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hartstikke mooie kaart heb je gemaakt. De kleuren zijn prachtig,groot gelijk dat je het als (een van je) favoriete combi instuurt.
  Leuk dat je meedoet bij AnmaCreatief.

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen