donderdag 27 november 2014

Engeltje

Na even een weekje te hebben overgeslagen ben ik er nu gewoon weer op donderdag met een kerstkaart.
Deze kaart heb ik gemaakt met de sterrenstans en de engelstans die ik beide gewonnen heb bij de challenge van Marianne Design.
De basis is een witte, vierkante kaart. Daarop rood cardstock en daarop design papier uit een blok van de Action. De sterrencirkel en de engel uit rood gestanst en de achtergrond van de engel uit wit. De engel met een pluizig draadje vastgemaakt aan de sterrencirkel. Een tekst gestempeld met rood en deze rondom uitgeknipt. Ten slotte nog 1 zilveren ster er bij en weer een kerstkaartje klaar.

Zijn jullie al druk bezig met de voorbereidingen van het Sinterklaasfeest? Vanavond ga ik mijn surprise maken voor school. Zondag vieren we Sinterklaas met mijn familie. Dit jaar zonder cadeautjes maar we gaan gezellig samen tapas maken en eten. We zijn dit keer met 13 personen want ook de vriendinnen van onze beide zonen gaan dit keer mee. Super gezellig dus!

3 opmerkingen:

 1. Leuke Henriete met de kerstengel in de hoofdrol. Een gezellig weekend gewenst, klinkt allemaal leuk en gezellig wat jullie gaan doen. Fijn dat je weer mee doet met 52 weeks off....groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriët,
  wat heb je de mallen mooi gebruikt, leuk het witte randje om de engel..
  en Sinterklaas daar doen we niet veel aan, maar wat wel leuk is, de Kluis van Sinterklaas, is bij ons in de straat in het oude Rabobank gebouw, dus als we richting stad lopen, moeten we natuurlijk wel zwaaien naar de Zwarte Pieten,
  liefs Ans
  fijn dat je weer meedoet aan 52 Weeks of..

  BeantwoordenVerwijderen