woensdag 9 juli 2014

Baby

Allereerst welkom aan mijn nieuwe volgers. Zie ineens dat er weer 3 zijn bijgekomen. Ik zal straks ook eens een kijkje op jullie blogs nemen.
De vakantie is hier met een flinke domper begonnen. Zaterdag een laatste oefenrondje van 20 kilometer gelopen voor de Nijmeegse Vierdaagse maar na dat rondje kon ik bijna geen stap meer zetten. Ik dacht eerst aan kramp, maar mijn voet en enkel werden steeds pijnlijker. Zaterdagavond voetbal gekeken met mijn voet omhoog en flink koelen, zondag tijdens de familie barbecue hetzelfde recept maar er zat weinig verbetering in. Maandag dus maar naar de huisarts, die mij doorstuurde naar het ziekenhuis voor foto's. Gelukkig lijkt er niets gebroken maar de enkel is nog steeds pijnlijk. Ik blijf dus maar met m'n pootje omhoog zitten en hoop dat het dinsdag weer voldoende is hersteld om te kunnen beginnen aan de vierdaagse.

Maar ook met een zere voet kun je heerlijk zitten knutselen hoor. Bij onze schuin-overburen is een jongetje geboren. En aangezien inwoners van ons dorp Anner-Oelen (uilen) heten heb ik een uilenkaartje gemaakt om de ouders te feliciteren.
De basis is een creme-kleurige kaart met daarop design papier van Eline's buitenhuis. Daarop in verschillende kleuren blauw de uil van Marianne design. De letters zijn ook van Md. Uit grijs nog een tak gestanst en toen vond ik het wel mooi.

Voor iedereen die al op vakantie is of binnenkort gaat: een fijne vakantie! Voor iedereen die gewoon moet werken: heel veel succes (ach......het weer valt toch tegen).

6 opmerkingen:

 1. Leuke kaart zeg.ook leuk voor een jongen. Ik moet er nog een voor een jongen maken
  Dus ik hou hem in gedachten. Ik hoop dat je klachten gauw minder worden en je toch aan de vierdaagse mee kunt doen. Inderdaad lekker knutselweer, heb ik gisteren gedaan. Vandaag niet want ik moet nog werken. Nog een week....fijne dag! Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Henriet,
  wat een leuke kaart en helemaal als je weet dat de inwoners van jullie dorp Anner oelen genoemd worden. Wonen er allemaal wijze mensen in jullie dorp of ook veel uilskuikens? ;-)
  Wat erg van je enkel en voet!! Je bent zo goed bezig met opbouwen van het lopen en nu dit!! Ik hoop voor je dat het mee zal vallen en dat je gewoon mee kunt doen. Dat zou toch wat zijn....
  En ja die 6 weken vakantie....ik zal wel zien hoe het bevalt. Ik heb sinds ik in het onderwijs zit altijd de vakanties gewerkt, hoewel maar weinig, omdat mijn contract klein was. En ik ben het onderwijs niet ingegaan om de vakanties, want ik werkte altijd ook in de zorg. En dit jaar heb ik bijna 4 weken vakantie, dus ik mag niet klagen!
  Ik wens je beterschap!
  Lieve groetjes en geniet van de vrijheid!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ai, veel beterschap met je voet!
  Je hebt wel een heel erg mooi kaartje gemaakt! Leuk dat uiltje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriet,
  Wens je heel veel beterschap met je voet en enkel, niet leuk, maar als het niet gaat, dan gaat het niet..Wat een leuke oelenkaart heb je gemaakt, zéér toepasselijk,
  beterschap, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat een domper zeg Henriet, ik hoop dat het snel beter gaat met je enkel en dat je straks de vierdaagse zonder problemen kan lopen. Sterkte. Je kaartje is prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Das wel balen van je enkel! Hoop echt dat je dinsdag van start kunt. Ondertussen heb je met zere enkel echt een heel gaaf kaartje gemaakt. Zo'n 'houten' achtergrond vind ik super gaaf en het blauw staat er heel mooi bij. Grappig je verhaal over het uiltje.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen