zondag 23 februari 2014

Beurs Hardenberg en een kaartje

Gisteren samen met Caroline naar de beurs in Hardenberg geweest. We waren er al voor 10 uur maar toen was het er al druk!
We hebben heerlijk alle kramen bekeken en af en toe natuurlijk ook iets gekocht. Dit was mijn "buit":
Ik vind dat ik me deze keer behoorlijk heb ingehouden. Links onder zie je 2 stempels van Caisercraft. Het zijn honingraatjes en passen mooi bij elkaar. Leuk om met 2 verschillende kleuren te stempelen. Onder de stempels ligt een blokje design papier van Dovecraft. Verder nog papier, 2 stansjes en 2 stempeltjes.
Om half 1 had ik afgesproken met GerJanne die samen met Nelleke ook naar de beurs was gekomen. Leuk om zo 2 mede-bloggers te ontmoeten!
Als afsluiting hebben Caroline en ik nog een leuke workshop gevolgd bij Art Journey. Het was weer zeer de moeite waard en hebben nu al zin in de volgende beurs in september.

Vanochtend heb ik met mijn nieuwe spulletjes een kaart gemaakt n.a.v. de Lift Challenge:
Het design papier komt uit mijn nieuwe blokje van de beurs en ook de "Hello" bingo-stempel heb ik daar gekocht.
De te liften kaart heeft een touwtje waar ze dingen aan hebben gehangen, maar ik heb gekozen voor de muzieknoten stans en heb daar een tag aangehangen.
Ik wil deze kaart ook mee laten doen met de challenge van Knutsels en Kadootjes. Met hun Alles mag challenge doe ik al een keertje mee maar ze hopen aan de 100 inzenders te komen dus doe ik nog maar een keertje mee. (toevallig heb ik voor beide kaartjes de muzieknotenstans gebruikt.).
Bij De Creatieve Zebra vragen ze deze keer een mannenkaart. En ik vind dat deze ook heel goed voor een man kan.

Vanmiddag een flink stuk wandelen met jongste zoon. We moeten tenslotte oefenkilometers maken voor de Nijmeegse vierdaagse!

15 opmerkingen:

 1. Je kaartje ziet er prachtig uit.....en wat gaaf dat je al met je nieuwe spulletjes hebt gewerkt! Altijd leuk zo'n dagje uit he!

  groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes heb je gekocht. Wat een mooie kaart heb je er al mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je leuke spulletjes gekocht, het was ook heel gezellig op de beurs..
  Leuk dat je meteen al een kaart hebt gemaakt met je nieuwe spulletjes, groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Henriët,
  Dank je wel voor je 2e deelname met deze mooie kaart. Wie weet komen we nog aan de 100. Je hebt in elk geval leuke spulletjes gekocht. Nu mee aan de slag!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Henriet,
  ik vond het toch zo leuk je te ontmoeten! En heel gek, ik had het idee dat we helemaal geen vreemden waren. Ik dacht echt: misschien zijn we wel eens nar een congres geweest vanuit het basisonderwijs. Je was niet jaren geleden bij een congres in Assen over rekenen??
  En anders komt het gewoon door het bloggen....
  Je kaart is weer super. Leuk dat je nog eens meedoet aan de challenge van Knutsels en Kadootjes.En je hebt leuk spullen gekocht. Op de vorige beurs heb ik ook zo'n stapeltje cardstock gekocht en dat is ideaal.
  De stempels zijn ook erg gaaf!
  Het was mooi wandelweer vanmiddag.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk lekker rondneuzen op zo'n beurs. Leuke dingen heb je gekocht, en ook tof dat je meerdere dingen voor de liftkaart kon gebruiken! Erg mooi geworden, dan je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke aankopen en wat gezellig joh om anderen te intmoeten! Je kaart is ook geweldigd

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke spullen heb je gekocht en wat een prachtige kaart heb je ermee gemaakt.
  Heel gaaf.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuke aankopen heb je gedaan op de beurs Henriet, super en wat leuk dat je verschillende bloggertjes in het echie hebt gezien, hoe leuk is dat. Je kaart is weer prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om je gisteren te ontmoeten! Nu heb ik er een gezicht bij als ik je berichtjes lees. Leuk he die nieuwe aankopen en dan gelijk proberen. Deze lift is ook erg mooi geworden. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke buit! Grappig dat je Nelleke en GerJanne ontmoet hebt. Dat is echt leuk, om mensen bij wie je vaak reacties achterlaat ook eens live te ontmoeten. Gaaf hoe je je eigen draai aan de liftkaart hebt gegeven met die notenbalk.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Altijd leuk om medebloggers te ontmoeten! Je hebt er leuke spullen aan over gehouden. Je liftkaart mag er zijn, heel leuk is die notenbalk, echt een eigen draai. Dank je wel voor het meedoen met met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele mooie kaart Henriët, leuke lift!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat was een leuke beursdag! En goed geslaagd! Leuk dat je direct een kaartje hebt gemaakt voor de liftchallenge en wat origineel met de muzieknoten, top! Fijn dat je met ons meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke kaart!
  Gezellig dat je mee doet met de challenge van De Creatieve Zebra.
  Groetjes Ditta

  BeantwoordenVerwijderen