zaterdag 1 februari 2014

Ik kan geen Cito-toets meer zien!!

Zo! Dat waren twee heftige weken. Niet alleen voor mij als juf maar zeker ook voor de kinderen. De afgelopen 2 weken hebben alle kinderen Cito-toetsen gemaakt voor rekenen, spelling, woordenschat, begrijpend lezen en technisch lezen. En nu voor iedere groep voor ieder vak plannen maken. Dat is dus voor mij 4 plannen per groep keer 4 groepen is 16 plannen. En daarna de rapporten schrijven. Ik wil niet klagen hoor, maar vind het iedere keer weer heel veel werk dat in een zeer korte tijd uitgevoerd moet worden.

Nu over naar mijn kaartje. Via het blog van GerJanne kwam ik bij het blog van Scr@p Cards Challenge Blog. Daar vragen ze deze keer om een creatie met harten. Voor de verjaardag van een vriendin heb ik afgelopen weekend deze kaart gemaakt:
De basis is een creme-kleurige kaart. Daarop groep dp-papier van Studio Light genaaid. De randjes van het groene papier zijn gescheurd. Uit een velletje dp-papier met tekst een notitieblaadje gestanst, uit rood en groen een hart en ten slotte nog een vogel op een takje. Aan het notitieblaadje een tabje met de tekst. Omdat ik vooral het grote hart nog wat kaal vond heb ik rond de harten nog een stiksteekje getekend. Dit durfde ik niet met de naaimachine te doen. Recht lijnen gaan prima, maar netjes rond moet ik nog maar even oefenen.

Nu met manlief richting het reisbureau. We hebben plannen om deze zomer naar Schotland te gaan. Dar kan ik me nu al op verheugen! En vanavond weer een avondje basketbal kijken in Groningen bij de GasTerraFlames.
Voor jullie ook allemaal een fijn weekend!!

16 opmerkingen:

 1. Hoi!
  Ja het is heftig he? Ik vind het bij mijn kleutertjes ook zo zielig.. en dan in zo veel delen splitsen af en toe... denk je.. weg met al die administratie! Tuurlijk is het wel ergens goed voor maar toch ;)
  Je kaartje is super leuk! Mooie zachte kleurtjes! En dat hart vind ik ook erg leuk!
  Succes met alle administratie! Nog een paar weken en dan... VAKANTIE! hihi.
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kan me voorstellen dat je blij bent dat het voorbij is Henriet, wat een werk inderdaad. Je kaartje is prachtig. Veel plezier met het boeken van de reis en ook veel plezier vanavond.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maar nu is het gelukkig weekend!
  En je laat ons weer een prachtig kaartje zien!
  Heel erg leuk ook is het vogeltje zo half op het hart....mooi gedan!

  Groetjes en geniet van je weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart heb je gemaakt! Nu genieten van het weekend. Groetjes mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel lief kasrtje evn veel plezier met het uitzoeken van je reis naar Schotland!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pffffff.... wat een werk zeg, met die CITO-toetsen en plannen. Moet een heerlijk gevoel geven dat het klaar is. Wij zijn toevallig vandaag ook naar het reisbureau geweest. Altijd leuk om met reizen bezig te zijn en iets in het vooruitzicht te hebben. Je hartenkaart is trouwens erg fraai geworden. Leuk dat vogeltje erbij.
  Fijne avond, Ellen

  01 februari, 2014

  BeantwoordenVerwijderen
 8. het is een prachtige kaart geworden.
  Groetjes van Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik geloof je gelijk dat het veel werk is en dan ook nog vier klassen. Een vriendin van mij had dit ook maar is ander werk gaan zoeken omdat ze het niet fijn vond. Jou kaart vind ik super leuk. Weer eens heel anders en met harten kun je zo veel doen. Nog een fijn weekeind. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig heb je wel nog wat tijd gevonden voor ontspanning. Je kaartje is super leuk geworden. Mooie zachte kleuren.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha Henriet,
  wat een leukerd heb je er van gemaakt! Heel mooie kleuren, lekker alternatief, want bij harten denk je aan rood. Dit is heel erg mooi. Groot gelijk dat je niet met de naaimachine die rand hebt genaaid, had ik ook niet gedurfd.
  En ja die Citotoetsen laten maken en invoeren en HP's ed. Dat is het mindere van het vak. Dan heb je het idee dat je een administratief medewerker bent en lijkt het dat het alleen maar om resultaten gaat...
  Lekker vooruitzicht Schotland. Wij denken er ook aan om over te steken van de zomer! Met de tent....
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is inderdaad voor iedereen heftig, die Cito toetsen. Je bent er voor een jaar weer vanaf. Mijn dochter doet nu de opleiding Sport en Beweging in Emmen en heeft 14 februari een Basketbalclinique bij GasTerraFlames. Ze kan zich er al helemaal op verheugen. En Schotland met zijn kilten.....heerlijk. Ik zou zo graag ook eens willen oversteken of naar Noorwegen met die machtige fjorden.
  Maar waar het om gaat is natuurlijk je kaart. En die is schitterend. Je hebt mallen gebruikt die ik ook heb maar het bestaan even van was vergeten....idee, idee....
  Fijne zondag,
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi kaart.
  Ik vind hem leuk gemaakt.

  Bedankt voor mee doen aan de Challenge bij Scrap Cards Challenge Blog.

  Veel liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja, vooral ook stresserend voor de kinderen... Niet leuk.
  Super mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Schitterende kaart. War een werk zeg die cito toets. Voor jouw en ook voo de kinderen. Het is toch een hele opgave.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen