maandag 6 januari 2014

Het gewone ritme

Hoewel de 2 weken vakantie ons prima zijn bevallen is het nu ook wel weer lekker dat alles in het gewone ritme komt. Manlief is vandaag weer aan het werk geweest (helaas wel beginnen met vroege dienst dus al om half 5 uit bed....) en ook de beide jongens moesten weer naar school.
En zoals altijd in het gewone ritme was ik op maandag lekker thuis. Maar overdag geen tijd gehad om te knutselen dus dat meteen na het eten maar even goed gemaakt.

Dit kaartje maakte ik naar aanleiding van de schets van Knutsels en Kadootjes en laat ik ook meedoen bij Dutch Card Lovers waar ze een kaart willen zien met restjes. Al het papier voor deze kaart (zelf de basiskaart!) komt uit mijn restjesbak. De basiskaart zat er in omdat ik laatst een witte kaart gevouwen had terwijl het creme-kleur had moeten zijn en dus belandde de witte in mijn bak. Ook het hart van ribbelkarton zat er in evenals nog een stukje behang (de horizontale strook).
Deze kaart stuur ik op naar vrienden in Schoorl. Van mijn 6e tot mijn 18e jaar hebben wij onze vakanties doorgebracht in Schoorl in het vakantiehuisje van Wim en Warda. Het huisje stond in de tuin van hun huis en het toeval wilde dat ze een zoon en een dochter hebben van dezelfde leeftijd als mijn broer en ik. Dat klikte meteen erg goed en ook tussen mijn ouders en Wim en Warda klikte het prima! Nog steeds gaan we ieder jaar minstens 1 dag naar Schoorl en een bezoekje aan deze familie wordt dan zeker niet overgeslagen.
Nu is helaas Warda erg ziek. Ze heeft een infectie aan haar evenwichtsorgaan en een longontsteking en omdat de antibiotica-kuur niet is aangeslagen wordt ze morgen in het ziekenhuis opgenomen. Dan moet er natuurlijk wel een kaartje die kant op!

Zo....morgen tikt ook voor mij het klokje van gehoorzaamheid weer en ik moet dus ook weer aan het werk. Mijn collega die met zwangerschapsverlof was is vandaag weer begonnen. Ben benieuwd hoe haar dat is bevallen.

14 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan in mooie kleuren!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kaartje, dit kan ook met Valentijn. Mooi hoor.

  Grt: Antoinette

  http://antoinette-kleurenfestijn.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zijn die vrije dagen maar ook weer heerlijk om te beginnen. Nu weer een kaart, ik herkende de bruine rand..... hij is mooi geworden. Werk ze weer deze week. Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk hoor.bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kaartje Henriet, heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gedaan, heel stijlvol. Leuk dat je mee doet met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi is je kaart! Fijn dat je meedoet met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat laat je ons weer een creatieve en vrolijke kaart zien! Super leuk en we gaan er weer tegen aan dit kersverse jaar! Toppie gemaakt, joh.

  Gr Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Schitterende kaart. Mooie papier heb je gebruikt . Je kaart is een plaatje en dat komt ook door de leuke details erbij..
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Henriet,
  wat heb je een prachtiger kaart gemaakt met de sketch van Ingrid! Ik vind hem helemaal top.
  De kleuren zijn lekker fris en de reden is dan wel niet zo gezellig, de ontvangster zal er zeker blij mee zijn.
  En het ritme zit er na een paar dagen weer helemaal in ,he?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kaartje is zeker mooi geworden!
  Mooie kleurtjes ook!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaart!
  De vakantie gaat snel voor bij he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke restjes-kaart!
  Leuk dat je meegedaan hebt met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg leuk zo'n restjes mannenkaart, en je dan ook nog heel goed houden aan de schets. Geweldig hoor! Bedankt voor je deelname bij Knutsels&Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen