maandag 27 januari 2014

En toen was het weekend al weer om.....

Wat gaat zo'n weekend toch altijd snel. Als je het nog voor je hebt liggen dan denk je dat je zeeën van tijd hebt, en als je dan op zondagavond terug kijkt dan was het weekend zo weer om.
Toch wel heerlijk bezig geweest zaterdag en zondag: huishoudelijke klusjes, gehaakt, kaartjes gemaakt, gewandeld en de eerste 3 groepsplannen (van de 12) gemaakt.
Zondagmiddag een kaartje gemaakt voor de Nederlandse Kaarten Uitdaging. Ze hebben deze keer een leuke schets.
Roze met grijze stippen en grijs met roze bloemen papier gebruikt. Deze volgens het patroon van de schets met een zig-zag steekje op de kaart gemaakt. Een vlinder uit donkergrijs papier gestanst en deze op een roze/paarse rechthoek met schulprandjes geplakt. De tekst een beetje bollend vastgezet met vlinder-brads en aan de rechter rand nog een randpons met vlinders geplakt.

Ligt er bij jullie ook sneeuw? Hier is het behoorlijk wit en zondagavond ijzelde het. En beide zoons waren nog met de auto onderweg. Was blij toen ze weer veilig thuis waren. Zoals ik van de week al tegen GerJanne zei: opvoeden is loslaten. Maar soms is dat echt niet zo gemakkelijk.......
Nog even een winters plaatsje vanuit het hoge noorden.

9 opmerkingen:

 1. Mooi kaartje heb je gemaakt. Fijn als de kids weer veilig thuis zijn he! Hier is het helemaal groen. Ik heb net vorige alle plannen klaar gemaakt. Heerlijk, wat is dat een fijn gevoel. Jij nog even succes met je plannen! Ik vind dat altijd weer een heel gedoe. Groetjes mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende kaart. Bij ons geen sneeuw alleen maar regen.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie kaart Henriët, leuke schets!
  Wij hebben nog geen sneeuw gezien hier.
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook dit kaartje is prachtig Henriet!
  Jij bent lekker bezig geweest in het weekend!
  Bij ons valt er alleen maar regen....geen sneeuw te bekennen!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa het weekend is zo voorbij...............Prachtig kaartje en wat een mooie borderrand. Ongelooflijk wat een verschil in Nederland, hier in het zuiden niets te zien en bij jullie een pak sneeuw.

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk kaartje. Dit weekend had ik ook heel veel hobbyplannen, maar daar is helaas niet zo veel van terecht gekomen. De glazen waren behoorlijk diep zaterdagavond ;o)
  De sneeuw heeft de regio Weert overgeslagen. Hier was het +/- 7 Graden.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier ligt er gelukkig geen sneeuw en toch kreeg ik het vanmiddag voor elkaar toen ik van mijn werk naar het Centraal Station liep om flink onderuit te gaan met het gevolg twee zere gehavende knieen en een broek die kapot is. Je kaart vind ik schitterend, een hele mooie uitwerking van de sketch.
  Superleuk dat je meedoet aan de challenge van de NKU Henriet, dank je wel en veel succes.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jij hebt ook al kunnen genieten van de sneeuw! Wat levert dat toch een mooie foto's op. Tja, een weekend is net niks. Jammer is dat, hè?! Mooi kaartje heb je gemaakt. Grappig hoe je de tekst hebt vastgezet.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Henriet,
  wat een leuk kaartje heb je gemaakt. Heel andere uitwerking van de sketch dan de meeste die ik gezien heb. Mooi zachte kleur, dat lila.

  Gezellig weekend heb je gehad, zo te lezen en ook nog 'vruchtbaar'.
  En die sneeuw is mooi zeg! Hier echt helemaal niets... en ja loslaten hoort er bij. En bij het ene kind gaat dat soms makkelijker dan bij het andere....bij mij in elk geval.
  Maar doorgaans lukt het prima hoor! Lig er niet wakker van.
  Lieve groet,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen