zaterdag 14 juli 2012

FUN

De dochter van mijn vriendin wordt vandaag 18 jaar. Via de mail kregen we een uitnodiging voor haar verjaardag en daar zat deze foto bij. Daar ben ik mee aan het knutselen gegaan en dat heeft geresulteert in deze kaart.
Aan de binnekant een grote pocket gemaakt voor 2 tags. Op de ene tag ook weer een pocket gemaakt om geld in te doen. Op de andere kan straks de felicitatie gechreven worden!!
Nu maar hopen dat het vanmiddag droog wordt want er is een barbeque-party in de tuin georganiseerd!


Nog 1 week werken...... Een week vol met afscheid van collega's en kinderen (groep 8). Vrijdagochtend nog even naar school en dan vetrek ik naar Nijmegen om oudste zoon over de finish te zien komen bij de 4-daagse.
En dan is het vakantie!!!!


3 opmerkingen:

 1. Hoi Jet,

  wat een leuke kaart heb je gemaakt zeg voor de 18 jarige! Je maakt het heel persoonlijk door de foto te gebruiken die ze meestuurde.
  Wat goed trouwens dat je geslaagd bent voor de IB-opleiding. Jij werkt dus ook in het Noorden....Sterkte nog deze komende week, gelukkig wordt het niet snikheet.
  Wat goed dat je zoon de 4-daagse gaat lopen!! Veel plezier met binnenhalen!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe kaart! Heel leuk met die pockets en tags ook.
  Dan is het nu voor jou ook aftellen geblazen naar de vakantie! Gelukkig voor jou is het nog geen stralend vakantieweer geweest ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou het kaartje is echt fun geworden.
  Misschien dat je tussen de buien door nog lekker kunt BBQ en
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen