dinsdag 24 juli 2012

Vakantie!!!

Na een erg drukke laatste schoolweek is het dan nu eindelijk vakantie! En die vakantie begon zondag meteen goed met prachtig mooi weer op mijn verjaardag! Heerlijk met familie en vrienden een bbq gehad in de tuin.
Met dit mooie weer ben ik bijna de hele dag buiten. Gisteren heb ik dan ook buiten, onder de parasol, een kaartje zitten knutselen en 's avonds heb ik mijn 2e giraffe in elkaar gezet. Nu zit ik ook lekker met de laptop in de tuin!
Het hartjesrandje heb ik met een randpons gemaakt. Eerst de ene kant ponzen en dan het papier omdraaien en de andere kant doen. Geeft een leuk effect vind ik zelf.

Hieronder mijn 2 girafjes. De groene heb ik een poosje geleden al gehaakt maar vond hem zo zielig in zijn eentje. Daarom heb ik er maar een vriendinnetje bij gehaakt.

De groene hebben we Gi genoemd en de roze Rafje.
Is het geen lekker stel??

Vanmiddag nog 1001 klusjes te doen, maar er gaat ook zeker nog even geknutseld worden!
Prettige dag allemaal en ik hoop dat jullie allemaal van het mooie weer kunnen genieten.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Jet,

  vind je het trouwens heel erg dat ik Jet schrijf? Komt door je blognaam (Jetjesknutsels) en doordat ik een lieve collega in het basisonderwijs had die ook Henriët heette en zich altijd Jet liet noemen...Maar als je nooit zo genoemd wordt, maak ik er weer netjes Henriët van.
  Je kaart is in elk geval heel erg leuk! EN die giraffes zijn geweldig zeg!! Jij doet dus ook meer dan alleen kaarten maken?
  Groetjes en geniet heel erg van je vakantie!! En oh ja nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart! Het randje is zo heel erg leuk geworden! Mooie zachte kleuren ook.
  De girafjes zijn zo geweldig schattig! Wat kan je dat goed!

  BeantwoordenVerwijderen