donderdag 10 mei 2012

3 op een rij

Het is wel schandalig! 3 keer iets posten op 1 dag. De volgende keer maar iets minder ongeduldig zijn en alles in 1 keer posten.
De tafel heeft hier de hele dag vol met knutselspulletjes gelegen. Heerlijk! Veel soorten papier lagen er niet bij want ik heb me de hele dag beperkt tot hetzelfde papier. Toch zijn het 3 tottaal verschillende kaartjes geworden.
Voor dit laatste kaartje heb ik me laten inspireren door het blog van Jose (http://joseshoekje.blogspot.com/) Ze maakt altijd van die geweldige wiebelkaarten. De volgende keer ga ik toch echt de stikrandjes ook uitproberen!
Dit is mijn laatste creatie van vandaag:
Nu de tafel leegruimen want er moet straks gegeten worden!

6 opmerkingen:

 1. En ook deze is weer helemaal geweldig :-D Wat een prachtige wiebelkaart is het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dan kom ik ook nog voor de derde keer langs, ook deze is prachtig en heerlijk zonnig. Wel denk ik ook met een stiksteekje er bij geeft het net iets extra's ik wil het ook wat meer gaan doen.
  Eet smakelijk, ik heb het binnen en ga een poging ondernemen om met de club een stuk te gaan fietsen, regenjasje maar mee in de bidonhouder.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ja heb je nog iets aan de huishouding gedaan..........;-)
  Ook deze is prachtig, maar kan me voorstellen dat een stiksteekje net iets extra's geeft. Maar pas op, dat wordt dan een nieuwe verslaving. Ik heb ondertussen de naaimachine meer op de tafel staan dan eronder!
  groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk dat je door mijn wiebels bent geinspireerd. Ik ben dol op wiebels. Deze is prachtig. Mooi de stroken op de achtergrond en de twee grote bloemen! Stikken is enorm leuk om te doen dus ik ben heel benieuwd hoe het jou bevalt.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn 3 prachtige kaartjes Henriët, leuke zonnige kleuren heb je gebruikt!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amai en allemaal dat moois op één dag! Fantastisch gedaan, héél goed geslaagd!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen