zondag 27 november 2011

Nog maar weer een Kerstkaartje en een Kerststal

Pfff, wat een drukte!! Rapporten schrijven, 2 dagen opleiding waarvoor ik veel moest lezen en voorbereiden, als mijn tweede ik Sinterklaas helpen en tussendoor leek ik wel taxichauffeur voor de kids.
Vanmiddag even een momentje voor mezelf gepakt en heerlijk zitten knutselen.
Dit is 1 van de kaartjes die ik gemaakt heb.
Verder ben ik 's avonds veel aan het haken. Na een hele serie Sinterklaasjes en Zwarte Pietjes ben ik nu begonnen met het haken van een Kerststal.

Jozef, Maria en het kindje Jezus zijn klaar. Nu ben ik bezig met de Koningen, daarna komen de herders, schapen en de os en de ezel aan de beurt. Het patroontje vond ik op de volgende hyves: http://karens-ac.hyves.nl/

2 opmerkingen:

  1. Prachtig kaartje Henriët, mooi papier heb je gebruikt op je kaart. En wat een ontzettend leuk idee om een kerststal te haken. Groetjes Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart! Bij deze heb ik weer inspiratie opgedaan: heb het papier met boompjes en vogeltjes ook en ik vind dat je die echt leuk gecombineerd hebt!
    Wat heb je weer mooie figuurtjes gehaakt! Ik blijf er versteld van staan wat je allemaal kan haken. Ik heb nog altijd spijt dat het mij echt niet lukt (maar dan troost ik mezelf maar met naar jouw mooie haak-creaties te kijken ;-) )
    Liefs, Mieke xx

    BeantwoordenVerwijderen