zondag 14 januari 2018

Love 2

Vandaag weer een kaartje voor het blog van Knutsels en Kadootjes. Ik heb weer een bingo rijtje uitgekozen en heb bij Mojomonday een schets uitgekozen.
De Love stans van gisteren lag nog bovenop mijn knutselspullen en samen met de schets werd het dit kaartje:
Zoals jullie vast wel kunnen zien heb ik dit keer voor het rijtje rood-wit-oranje gekozen. Op het dp staan ook rode en oranje stippen. Het grijze rechthoek glimt ook een beetje (net als de zilveren stippen op het dp). Daarop 3 hartjes en een oranje-wit touwtje. Onderaan nog het woord Love in het rood.
Dit was de schets:
Donderdag ben ik er weer met een kerstkaartje gemaakt n.a.v dezelfde schets.

Gisterochtend kreeg ik een telefoontje van jongste zoon......"Niet schrikken mam". Nou......dan weet je het wel. Wel schrikken dus. Wat was er aan de hand? Op de roeivereniging hadden ze een gezellige avond. Bij de bar waar jongste zoon stond was iemand gevallen. Die kwam met zijn hoofd tegen de mand van jongste zoon. Die mistte daarna een halve voortand en zijn bril was aan gruzelementen.
Gelukkig heeft de weekendtandarts gisteren weer een stuk aan de tand kunnen zetten en de opticien gaat zijn bril repareren. Op zo'n moment is de afstand Drenthe-Limburg toch wel erg groot!

7 opmerkingen:

 1. O jee, als ze zeggen ‘niet schrikken’ dan schrik je juist! Gelukkig zijn er dingen kapot die gerepareerd kunnen worden, maar een stukje van je tand af is natuurlijk wel heel zonde. Je kaartje is superleuk! Gave combi is dat, rood-oranje-wit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje. Dat is inderdaad schrikken. Gelukkig niks al te erg of herstelbaar. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk bedacht dit kaartje. Meestal als ze telefoneren gaan de alarmbellen al rinkelen, gelukkig kunnen ze zijn voortand en bril nog repareren. Maar toch is het altijd schrikken.
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was dus wel schrikken, gelukkig kon de tand gerepareerd worden.. Mooie love kaart net de hartjes,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart met hartjes en kleurcombi. dan is als moeder elke afstand te ver.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed geluk hoor die schets!! Leuk die kleurencombi. Ik snap dat je graag even bij je zoon langs had gewild. Sterkte!
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze had ik even gemist. Maar wat en schrik en wat zit je dan ver, he? Loslaten is lastig. Maar hij heeft zich dus prima gered!
  Je kaartje is erg leuk! Dank je voor het meedoen bij ons van K&K. Wel een beetje veel grijs als extra kleur...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen