vrijdag 5 januari 2018

CAS

Gisteren schreef ik al in mijn post dat we weer allemaal aardig in het ritme beginnen te komen. Dat was vanochtend wel duidelijk: half 7 was ik klaarwakker. Beneden lekker de krant gelezen met een kopje thee er bij. Een poosje zitten haken en toen de spulletjes voor het kaarten maken er maar bij gepakt.
Gisteren zag ik in mijn leeslijst de challenge van Crazy for CAS. In het verleden (zelfs toen het blog nog een andere naam had) heb ik wel meegedaan aan hun challenges. Maar zoals dat soms gaat was ik dit blog eigenlijk een beetje vergeten. Maar met de kleuren van de regenboog wist ik wel raad:
Op de witte, vierkante basiskaart plakte ik een rechthoek met een stiklijntje. Hierop een zwarte paraplu met daaromheen de cijfers 0 t/m 9 als regendruppels in de kleuren van de regenboog. Onderaan een tekstje gestempeld met ook 2019 in verschillende kleurtjes.
Ik weet al dat jongste zoon iets gaat missen op de kaart. Die is niet zo van het CAS. Ikzelf ben wle tevreden.

Deze kaart laat ik ook meedoen met de challenge van 4-Seasons Swap Challenge. Daar vragen ze een nieuwjaarskaart.

De rest van de dag lekker bezig met van alles en nog wat: boodschappen, beetje knutselen, wat huishoudelijke klusjes...... En daarna nog lekker genieten van 3 vrije dagen. Dinsdag gaan we weer knallen.

12 opmerkingen:

 1. Als deze druppels naar beneden zouden komen, wordt je daar zeker vrolijk van! Het is een leuke kaart geworden!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee met dat parapluutje! Ik vind het prachtig hoor en mis niets op de kaart - helemaal CAS! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje. Jammer dat hij nog een jaar moet wachten voordat je hem kan opsturen. Bedankt voor het meedoen met de Crazy for CAS regenboog challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk en vrolijk kaartje! 2019, dat klinkt nog heel ver...Ha, ben jij ook op maandag vrij? Ik ook, en begin op dinsdag, heerlijk is dat, zo’n verlengd weekend! Voor nu, gezellige dagen nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke, vrolijke nieuwjaarskaart. Ook al staan de ijsbeer en pinguin niet samen op de kaart nu heb je twee mooie kaartje. Balen van het wateroverlast, hopelijk heeft de aannemer het kunnen oplossen. Beterschap voor je man, ik las dat hij een nieuwe knie heeft gekregen.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben wel fan van CAS, hoor! En ook van jouw superoriginele kaartje in regenboogkleuren. Gaaf dat je meedoet aan de tweede challenge van Crazy for CAS, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke kaart heb je gemaakt voor onze Challenge bij 4-Season Swap Challenge.

  Bedankt voor je deelname.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk en origineel deze vrolijke nieuwjaarskaart! Bedankt voor je deelname aan onze 4-season swap challenge.
  Grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk bedacht zo met zie cijfer kleurtjes. Mooie kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gaaf kaartje. Ik had deze gemist....juist door de vakantie. Bij mij werkt het soms andersom, als ik geen vakantie heb blog en knutsel ik het meest.
  Je merkt wel dat ik nu reageer op je laatste berichtje. Je schreef dat je elke dag wat geplaatst had en ik schrok, want dan had ik wel wat gemist. En inderdaad, deze was langs me heen gegaan. Vandaar dus....
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat je het blog vergeten was is niet zo gek, het was er jaren niet meer. Ik heb er weer nieuw leven ingeblazen vorige maand, dus extra leuk dat het je oog weer heeft gevangen. Je hebt ons verblijd met een mooie kaart, leuk dat het zo getallen regent in allerlei kleuren. Bedankt voor het meedoen bij Crazy for CAS.

  BeantwoordenVerwijderen