dinsdag 25 juli 2017

Zonnige groetjes

Vandaag is de Drentse fiets 4-daagse van start gegaan. En meteen deze eerste dag ging de route door ons dorp. De winkeliersvereniging had wat mensen uit het dorp gevraagd om bij de stempelpost een marktje in te richten. Vol goede moed ging in vanochtend op pad. Gelukkig stond er een grote party-tent klaar om onder te staan, want al bij aankomst regende het. En dat heeft het bijna de hele ochtend gedaan. De bakker had veel klandizie want iedereen had wel zin in warme koffie met iets lekkers. Voor de rest lieten de mensen het marktje links liggen. Ik heb echt helemaal niets verkocht. Maar ik was gelukkig daar niet alleen in.......

Toen ik vanmiddag thuis kwam ben ik even lekker gaan zitten knutselen. Ik had niet zo heel veel tijd dus het moest iets zijn war snel klaar was. Dit is het geworden:
Met mijn postzegelstansjes stanste ik het vrolijke vierkant uit. Het papier komt uit een heel vrolijk blokje van de Action dat ik zaterdag voor mijn verjaardag kreeg. De dikke en de dunne groetjes stans gebruikt en deze op elkaar geplakt. Op een strookje nog het woord "zonnige" gestempeld en met pen er een stiklijntje omheen gezet. Lekker vrolijk zonder dat het heel veel werk is.

Deze kaart laat ik meedoen bij AnMaCreatief waar het thema zomer is.

Nu lekker richting de sauna. Daar hoef ik niet ver voor te reizen. Mijn vader (woont bij ons om de hoek) heeft er 1 op mijn oude slaapkamer laten installeren en daar geniet ik iedere dinsdag van!

9 opmerkingen:

  1. Niet veel tijd, maar wel heeeeeeel leuk en fris! Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Snelle kaartjes zijn vaak de mooiste kaartjes. Net als deze! Wat jammer dat het regende en de mensen jullie links lieten liggen. Wie weet volgende keer beter. En wat fijn dat je bij je vader in de sauna kunt. Ik hou er ook wel van. Lekker voor de spieren. Je hebt vast genoten.
    Lieve groet, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op de eerste plaats nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Wat een leuke.....snelle kaart Henriet.....ik heb de stans ook....hij is leuk he? Jammer dat je niks verkocht hebt....volgende keer misschien?
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk snel kaartje jet. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi snel kaartje ;) in leuke kleuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en leuk dat je wat gekregen hebt om mee te knutselen. Je hebt een hele vrolijke kaart gemaakt, heerlijk die kleuren. Jammer dat de markt zo tegenviel maar ja het weer zat inderdaad niet mee.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk vrolijk kaartje!Gezellig dat je meedoet bij AnMaCreatief.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een lekker vrolijk kaartje leuke kleurtjes
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen